facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elni

Elni

Info

Beauty workshops & behandelingen

Geschiedenis

Beauty workshops & behandelingen

Adres: Roeselveld 28, 3020 Herent
Telefoonnummer: 0471131296
Stad: Herent
Route: Roeselveld 28
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: Feelgood workshop Herent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Au Bonheur Des Dames Herent Au Bonheur Des Dames Herent 316 meter Weer een fantastische voetverzorging gehad bij Caroline! Ook de gelaatsverzorging is ...
FERMidabel FERMidabel 4 km Dikke, mega aanrader! Elke keer een toffe babbel en super tevreden over het resultaat...
Recensies
Zeer tevreden over de begeleiding van Ellen. Geen vraag is haar teveel en ze stelt je echt op je gemak. Ze neemt de tijd om alles uitgebreid uit te leggen.
Super leuke workshop gelaatsverzorging gehad met een super sympathieke vrouw! Ellen is heel aangenaam, ze geeft goed uitleg en geeft advies op maat! Een dikke aanrader voor een leuke namiddag met vriendinnen!
Super leuke & leerrijke activiteit! Absolute aanrader!
De Nail-Art workshop was een zeer geslaagde activiteit voor ons vrijgezellenfeest! Leuk om met de vriendinnen te doen. Professioneel advies en een gezellige sfeer. Zeker een aanrader!
Ellen is een zeer goede gastvrouw en goede lesgever met vele handige tips. Wij hadden met de vriendinnen een zeer fijne tijd bij Elni. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid