facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au Bonheur Des Dames Herent

Info

Nieuw schoonheidsinstituut in Herent waar kwaliteit, een aanpak op maat en jouw welzijn centraal staan. Het verschil zit hem hier in de details!



"Au Bonheur des Dames’ is een bewust klein gehouden schoonheidsinstituut in Herent. Alle gelaats- en lichaamsbehandelingen, ontharingen, hand- en voetverzorgingen gebeuren enkel door mezelf: eigenares van het instituut en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Dat zorgt voor een vertrouwensband en een continuïteit in de behandelingen. Je kan je bij mij ook terecht voor gespecialiseerde voetverzorging in de volksmond 'medische pedicure' genoemd. Vanaf het onthaal, bij de keuze van de gebruikte producten en tijdens de uitvoering van de manuele behandelingen staan kwaliteit, een aanpak op maat en jouw welzijn centraal. Het verschil zit hem hier in de details, details die jou nog net iets gelukkiger zullen maken. Kom het zelf ontdekken!Carolin"
Adres: Zavelputstraat 32, 3020 Herent
Telefoonnummer: +32495259914
Stad: Herent
Route: Zavelputstraat 32
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: Zonnebank Herent, RainPharma Herent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elni Elni 316 meter Zeer tevreden over de begeleiding van Ellen. Geen vraag is haar teveel en ze stelt je...
Ankee Nails&Beauty Ankee Nails&Beauty 684 meter
Just Us Nails & Beauty, Groothandel en Opleidingen Beauty Just Us Nails & Beauty, Groothandel en Oplei... 2 km Zeer vriendelijk en staat altijd klaar voor je vragen te beantwoorden! Zeer veel keuz...
Vitacuzzi Vitacuzzi 3 km Een woord... Super!!
FERMidabel FERMidabel 4 km Dikke, mega aanrader! Elke keer een toffe babbel en super tevreden over het resultaat...
Recensies
Weer een fantastische voetverzorging gehad bij Caroline! Ook de gelaatsverzorging is geweldig! Ik heb altijd een deugddoend me-time momentje bij haar ! Dankjewel Caroline !
Vriendelijk ontvangen en helemaal ontspannen naar huis gegaan, zeker voor herhaling vatbaar.Service: Massage
Mijn voeten zijn altijd piko bello in orde
Voetverzorging is zeer goed gedaan en was super ontspannend. Vlotte leuke babbel met Caroline en bij het binnenkomen word er dadelijk iets te drinken aangeboden. Echt een aanrader om regelmatig te doen!
Heel aangename eerste kennismaking. Mijn wenkbrauwen heel oké en genoten van een glaasje bubbels. En dat op loopafstand van thuis, als dat maar goedkomt ;- Tot binnen een week of 4 voor een seizoensbehandeling !!
Super gelaatsverzorging van Caroline! Helemaal relax naar huis, en de volgende dag een frisser en jonger gezicht in de spiegel!
Heel goed ontvangen door een sympathieke dame met kennis van zaken.
Zeer ontspannend!
Topservice !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid