facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ellis Gourmet Burger Mechelen

Ellis Gourmet Burger Mechelen
Adres: Ijzerenleen 10, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015 14 01 60
Stad: Mechelen
Route: Ijzerenleen 10
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 23:00
Woensdag: 11:30 - 23:00
Donderdag: 11:30 - 23:00
Vrijdag: 11:30 - 23:00
Zaterdag: 11:30 - 23:00
Zondag: 11:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Ellis Burger Knokke, Ellis Gourmet Burger Antwerpen, Ellis burger menu, Ellis Burger Leuven, Ellis Burger Brugge, Ellis Burger wikipedia, Ellis Gourmet Burger Gent, Ellis Burger Prijzen
Recensies
Wij waren hier op een maandagmiddag. Het was er rustig. Snelle en vriendelijke bediening. We hebben er lekker gegeten, ook veel keuze qua burgers. Alleen niet zo veel keuze qua side dishes en frisdrank. En ik miste toch een zoutvaatje op tafel voor bij mijn frietjes.... Verder wel een aangenaam plekje, leuk interieur en propere toiletten. Aanrader!
Nooit meer!! Ik heb besteld via deliveroo voor thuislevering om 18u30, en ellis kon pas leveren om 22u! Het restaurant heeft dit alsnog aanvaard. Ik heb dan gebeld om te annuleren want ik wilde niet 3u en half wachten op mijn eten. Het was druk maar ze gingen het annuleren, dat is nooit gebeurd.. Ik heb erna nog 5x gebeld omdat ik zag dat het nog op aanvaard bleef staan. ze namen gewoon niet meer op. Ik heb deliveroo zelf ook laten bellen, want zij mogen niet annuleren als het Resto al toegezegd heeft.. ze namen al die tijd de telefoon niet meer op.. Uiteindelijk om 22u levering toch gekregen! Maar enkel de burgers zaten erin, met maar de helft van de ingrediënten.. en zelfs geen frieten erbij.. heb hiervoor €48 betaald.. slechtste ervaring take-away ooit!!
Voor het eerst bij Ellis gaan eten en teleurgesteld. Was nochtans op een rustige woensdag avond, niet druk maar onze hamburgers waren half rauw en zonder smaak. We hebben de helft laten staan en bij een frituur verderop gaan eten. Ook niet te spreken over de vuile toiletten. Sorry Ellis ...voor ons een eerste kennismaking maar ook tevens laatste keer !
We zijn hier geweest met een social deal en het was zeker de moeite. We waren hier al eerder, met soms wisselende ervaring. Maar nooit slecht. De laatste keer was dik in orde. Vriendelijke bediening, lekker eten. Alle bazen zaten daar te vergaderen, je voelde de stress hangen. Dat was echter niet nodig, we zijn prima bediend geweest :
Ik heb een bestelling geplaatst. Op tijd geleverd, maar totaal verkeerde bestelling. gebeld ik weet niet hoe vaak, en dan blijkt dat de batterij van hun telefoon leeg is. Ging daarheen omdat ik ze niet telefonisch kon bereiken. Wachtte 10 - 15 minuten op de juiste bestelling. toen ik wegging, controleerde ik het onderweg opnieuw en wat ik zie is dat ze 1 van mijn 3 bestellingen correct hebben gegeven en de rest was exact hetzelfde van die verkeerde bestelling. Ik werd echt uitgelachen en voel me letterlijk slachtoffer van fraude:
Leuk etablissement het was netjes en proper. De ellis xxl is zeker de moeite. Burger+drank+dessert ongeveer 30 euro, een correcte prijs. Personeel heel aangenaam. Zeker de moeite!
Geweldig lekkere verse kipburger met frieten gegeten. Met een lekkere dragonsmokeysaus. Hier kom ik zeker terug. Bediening enorm vriendelijk . TopEten: 5/5
Het eten was zeker niet slecht, echter vind ik 28 euro voor een burger wel lam dus zowiso tikje duurder met frietjes slaaltje en een glas Pepsi zwaar overpriced! Voor het slaatje vraagt men 4 euro en voor een frietje nog eens 4 euro, als je dit niet apart bijbesteld heb je enkel je burger tussen het broodje, afhaalderij dus op dat punt!
Geweldige lokatie en super vriendelijk personeel en een goede burger
Heerlijk gegeten bij Ellis Mechelen. Ze hebben een ruime keus aan burgers en andere menu items, waaronder ook vegan. Daarnaast bieden ze ook mocktails aan, mocht je alcoholvrij willen genieten. Ze bieden ook een aantal kindermenu's aan.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Ellis Gourmet Burger Mechelen.

Mechelen hamburgerrestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Ijzerenleen 10 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Ellis Gourmet Burger Mechelen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Ellis Gourmet Burger Mechelen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Ellis Gourmet Burger Mechelen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beastie Burgers Mechelen Beastie Burgers Mechelen 117 meter Goeie sfeer in het restaurant, er is verder geen bediening maar voor de prijs hoef je...
Il Cardinale Mechelen Il Cardinale Mechelen 259 meter Zeer correcte en aangename bediening. Frietjes zijn lekker. Mayo die je erbij krijgt ...
Vilfoodia Mechelen Vilfoodia Mechelen 332 meter Je vraagt je burgers ZONDER uien ivm een allergie, krijg je beide burgers MET uien di...
De Slagerij in De Vleeshalle De Slagerij in De Vleeshalle 385 meter Veel keuze qua gerechten, super gezellig en alles kan besteld worden vanaf je tafel!
Frituur Frutties Frituur Frutties 727 meter Altijd lekker!!! Een van de best frituren met goe veel frietjes!!!
M.G. Meals On Wheels M.G. Meals On Wheels 3 km Bacon burger top keuze
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid