facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elite Rijschool Gent

Info

Nieuw en uniek in Gent!

Geschiedenis

Elite Rijschool Gent biedt een geheel nieuw en uniek concept op het gebied van rij-opleidingen. Wat is nieuw en uniek, wel bij ons kunt u binnen 2 tot 8 weken in het bezit komen van uw rijbewijs. Wij leiden u in korte tijd op tot een zelfstandige en veilige bestuurder, die besluitvaardig handelt en verantwoord aan het verkeer deelneemt. Hoe pakken wij dit aan; Wij gaan eerst bepalen wat voor een leerling u bent en welke leerstijl het beste bij u past. Vervolgens wordt u in modules opgeleid, waardoor het maximale rendement uit de leerling wordt gehaald.

Wij werken met een logisch geordend lesplan.

Uiteraard kun je bij ons ook losse lessen volgen en een rijopleiding volgen die langer duurt dan 2 maanden.

Adres: Dampoortstraat 17, 9000 Gent
Telefoonnummer: 09/329.66.70
Stad: Ghent
Route: Dampoortstraat 17
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Autorijschool Gent prijzen, VAB-Rijschool Gent, Rijschool Gent sint pieters, Rijschool Wondelgem, AH Rijschool Gent, Rijschool Gent theorie, Rijschool Gent goedkoopste, Rijschool Active Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Direct Slagen Direct Slagen 533 meter heb mij ingeschreven voor de les op 20/6 waar ik met een 5-tal andere mensen stond ma...
Affect. Rijschool Gent. Affect. Rijschool Gent. 676 meter Ik volgde het pakket 20u bij Rijschool Affect in maart 2022. Mijn instructeur was Adr...
Tempo Rijschool Gent Tempo Rijschool Gent 2 km U kunt bij ons heel makkelijk uw rijbewijs halen!
Sneltheorie.be Sneltheorie.be 2 km Binnen 4 uur les ben jij helemaal wegwijs en ready om jouw auto theorie te behalen!
Sneltheoriebe Sneltheoriebe 2 km Binnen 4 uur les ben jij helemaal wegwijs en ready om jouw auto theorie te behalen!
Learn2drive Learn2drive 3 km Ik kan deze rijschool alleen maar aanraden! Bedankt aan Jesse, piet, olivier en koen ...
Recensies
Ik had al een aantal lessen gevolgd in andere rijscholen maar voelde me nog steeds erg onzeker in de auto. Bij Elite rijschool hadden ze naast het rijden zelf ook oog voor mijn onzekerheid en angst op de baan. De ervaren instructeurs volgen hiervoor extra bijscholingen, waarvoor mijn grote dank. Ik behaalde mijn rijbewijs na 3 maanden bij de eerste poging terwijl ik al ruim 3 jaar aan het sukkelen was van de ene naar de andere rijschool en reeds 2 pogingen had ondernomen. Ik zou zo opnieuw kiezen voor Elite rijschool. Dikke merci aan het hele team van instructeurs en natuurlijk ook aan Roos.
Grote rijscholen zijn niet altijd beter, en Elite rijschool is hier een voorbeeld van.Zeer professionele instructeurs die altijd openstaan voor vragen en een praatje! Ik had hiervoor al 10 uur ervaring bij een andere rijschool, maar de begeleiding bij Elite is op alle vlakken beter. Fantastische begeleiding tot het examen, met een zeer persoonlijke aanpak. Zoek je nog een rijschool, dan is dit zonder twijfel de beste optie! Hartelijk bedankt voor mijn rijbewijs, Yannik en Patrick!
Elite Rijschool: Stel je hierbij geen 'elite' rijschool voor. Het woord elite weerspiegelt zich gewoon in de prijzen. Laat je dus niet vangen en ga naar een professionele rijschool! Het gaat om 3 rij-instructeurs, de administratie gebeurd door een vrouw met gebrekkig Nederlands. Je krijgt begeleiding bij het aanleren van rijtechnieken maar daar stopt het ook. Verdere begeleiding omtrent examendatum vast leggen, loopt helemaal strop. Dit komt door overboekingen en slechte communicatie. Mij was beloofd om een afspraak in maken in maart. Nu, mei, is het nog altijd niet mogelijk om via de rijschool een afspraak vast te leggen. Conclusie: de 750 euro aan rijles heeft er niet voor gezorgd dat ik met de rijschool een examen mocht afleggen wat normaal wel het geval is. Examendatum vastleggen via het examencentrum lukt wel, maar dat is niet waar we voor betaald hebben. Ik wens niemand dit toe, bespaar jezelf zorgen en €200 en ga naar een gerenommeerde rijschool.
Afspraak praktijkexamen werd geannulleerd zonder mij op de hoogte te stellen. Ik stond die dag een uur voor gesloten deur te wachten, zonder mogelijkheid om iemand te bereiken. Na telefonisch contact werd alle schuld onterecht op mij afgeschoven. Zeer onprofessioneel.
Meerdere keren een mail gestuurd en gebeld nooit reactie.. uiteindelijk vrijaf gevraagd op het werk om tijdens de ‘openingstijden zonder afspraak’ te gaan maar niemand aanwezig.. zonde!!
Fantastische rijschool met ervaren/ enthousiaste instructeur. Ik heb hier veel en snel geleerd, ik kan iedereen aanraden om bij Elite les te nemen!
Verschrikkelijk ervaring!!!!!! Ik kan een uitleggen hoe ik werdt behandeld maar ga er niet aan beginnen,echt verschrikkelijk! verbaast me dat ze hier nog goeie recensies behalen !!! Gelukkig heb ik rijschool affect gevonden!! PS wil zelfs geen 1 ster geven verdienen ze echt niet !!!!!!
Fijne rijschool! Ervaren instructeurs die je een duidelijke en goede uitleg geven. Ik raad iedereen aan om hier te gaan lessen :
Fijne rijschool, bekwame instructeurs welke veel aandacht aan je schenken, kan iedereen aanbevelen om te lessen via Rijschool Elite!
Vandaag geslaagd op m'n praktijkexamen bij de eerste poging dankzij de voorafgaande begeleiding van Elite.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Elite Rijschool Gent met het openbaar vervoer


Gent Dampoortstraat 40 meter
3
38
39
N3
Gent Dampoortstraat 40 meter
930
Gent Dampoortstraat 100 meter
3
38
39
N3
Gent Dampoortstraat 100 meter
930
Gent Steendam 180 meter
3
38
39
5
8
N3

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid