facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Affect. Rijschool Gent.

Info

Wil je je autorijbewijs halen, zelfstandig en goede bestuurder worden? Dan ben je bij rijschool Affect zeker en vast aan het juiste adres.

Geschiedenis

Wil je je autorijbewijs halen, zelfstandig en goede bestuurder worden? Voel je je nog niet echt op je gemak in je wagen? Zit je met twijfels over je rijexamen, maar wil je toch vanaf de eerste keer slagen? Zoek je een vlotte, maar efficiënte manier van rijden? Dan ben je bij rijschool Affect zeker en vast aan het juiste adres. Geen enkele rijschool in Gent is zo goedkoop, maar kent ook de hoogste 96% slaagpercentages.
Onze ervaren gediplomeerde en erkende rijinstructeur door het Ministerie van Mobiliteit geeft je de nuttigste tips-en-tricks waardoor je je als een vis in het water voelt in het Gentse stadscentrum, examen routes en alle moeilijkere punten zoals de Dampoort. Bij rijschool Affect leer je de knepen van het rijden in een mum van tijd. Rijschool Affect in Gent is ook in het bezit van R.I.S. certificaat, dat is een opleidingsmethodiek waarbij u stap-voor-stap leert rijden. Hiermee bent u beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Ris kent ook veel voordelen zoals.
Hoger slagingspercentage.
Hoge kwaliteit van rijopleiding.
Stap voor stap aanpak.
Uiteraard gebruiken wij voor onze leerlingen deze unieke en zeer goede opleidingsmethodiek.
Bij affect krijgt u altijd les van dezelfde instructeur.

Adres: Abeelstraat 26, 9000 Gent
Telefoonnummer: +32470910838
Stad: Ghent
Route: Abeelstraat 26
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Autorijschool Gent prijzen, Erkende Rijschool Gent, Rijschool destelbergen, Elite Rijschool, Rijschool Active Gent, Rijschool EFFECT, Rijschool Gent automaat, Rijschool Wondelgemstraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elite Rijschool Gent Elite Rijschool Gent 676 meter Ik had al een aantal lessen gevolgd in andere rijscholen maar voelde me nog steeds er...
Direct Slagen Direct Slagen 731 meter heb mij ingeschreven voor de les op 20/6 waar ik met een 5-tal andere mensen stond ma...
Rijschool Lust Rijschool Lust 780 meter
Learn2drive Learn2drive 2 km Ik kan deze rijschool alleen maar aanraden! Bedankt aan Jesse, piet, olivier en koen ...
Tempo Rijschool Gent Tempo Rijschool Gent 2 km U kunt bij ons heel makkelijk uw rijbewijs halen!
Sneltheorie.be Sneltheorie.be 2 km Binnen 4 uur les ben jij helemaal wegwijs en ready om jouw auto theorie te behalen!
Sneltheoriebe Sneltheoriebe 2 km Binnen 4 uur les ben jij helemaal wegwijs en ready om jouw auto theorie te behalen!
Recensies
Ik volgde het pakket 20u bij Rijschool Affect in maart 2022. Mijn instructeur was Adriaan. Ik kan niet anders dan enorm tevreden zijn over mijn opleiding bij hem, hij stelt enorm gerust en leert je écht rijden. Alles komt aan bod en je oefent constant in examen gebied Sint-Denijs Westrem. Ik gebruik zijn aangeleerde stuurtechnieken en kneepjes nog elke dag, en was dan ook van de eerste keer geslaagd op mijn praktijkexamen. Bedankt Affect, ik rij echt graag met de auto dankzij jullie!
Heel goede rijschool! Heel proffesionele mensen. Zowel George en Adriaan hebben mij geholpen met mijn zelfvertrouwen. Ze leggen ook alles goed uit. Voor mijn praktijkexamen was ik erdoor :
Zeer fijne ervaring gehad met deze rij-instructeur. Hij focust echt op stuurtechnieken wat alles in de toekomst veel makkelijker heeft gemaakt.
Een heel aangename ervaring en heel leerrijke rijlessen gehad met George. Ik ben direct geslaagd voor mijn praktijk examen en dit dankzij de uitleg en tips die ik gekregen had door George. Een absolute aanrader!!
Na 20u rijles gevolgd te hebben met George, heb ik alle tips and tricks meegekregen die ik nodig heb om alleen achter het stuur te kunnen zitten. Hij is niet alleen een top rijinstructeur, maar ook een zeer aangename man om bij in de auto te zitten. Hij is duidelijk en geeft ruimte om vragen te stellen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je op je gemak bent, zodat autorijden alles behalve een stresserende ervaring wordt. Ik raad rijschool Affect aan iedereen aan en wil George bedanken voor de leerrijke en leuke lessen!
Goede rij-instructeur. Geduldig vriendelijk en gezellig. zeker een aanrader.
Super vriendelijke aangename rijles; begeleid je persoonlijk en past de rijlessen aan naar jou. Goede prijzen & service. Zeker een aanrader!
Heel slechte ervaring. Ik was banger van rijden na de lessen dan er voor. Oefeningen en technieken worden slecht en zonder geduld uitgelegd. Daarbij zat de instructeur vaak bezig met z'n telefoon. Dit was eerlijk gezegd echt een verspilling van m'n geld. Je betaald liever meer voor goeie lessen dan weinig voor slechte.
Zeer goede instructeur!!! 100% een aanrader voor iedereen. Niet alleen super goed in rijles geven maar ook geduldig en heel gezellig. Wil hem echt bedanken hiervoor.
Ik heb 20u rijles gevolgd en ben erg tevreden van de hulp die ik van George gekregen heb. Mijn vragen werden steeds beantwoord en ik heb meer vertrouwen gekregen om met de auto te rijden. Alle belangrijke zaken kwamen aan bod tijdens de lessen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid