facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EGLANTIER

EGLANTIER

Info

De winkel voor elke geluid, licht en beeld liefhebber

Geschiedenis

Eglantier is een bedrijf dat zich specialiseert in verkoop, verhuur, plaatsing, onderhoud & herstelling van:
Hi-fi apparatuur
Professionele audio-visuele apparaten
DJ-gear
Verlichtingsmateriaal voor podium, theater, disco, beurzen...

Voor ons staat de klant centraal.
Wij bieden u keuze uit degelijke producten in verschillende prijsklassen.
Wil je een toestel eerst proberen met een korte termijn huur? Geen probleem. Bij aankoop wordt de betaalde huurprijs afgetrokken.

In onze verhuur hebben wij een uitgebreid gamma klank- en lichtmateriaal:
DJ Materiaal (Pioneer, Denon, Rodec, Ecler, Technics,...)
PA materiaal
allerhande micro's
verlichting, zowel conventioneel als bewegend
lichtbruggen, takels, statieven,...
projectoren, schermen, plasma's,...
...

Indien gewenst, komen wij voor een kleine meerkost gehuurd klank- en lichtmateriaal ter plaatse installeren en weer ophalen.

Ook DJ's & Techniekers voor uw evenement staan ter beschikking.



"Eglantier staat garant voor advies op maat en uitmuntende serviceOns jong en dynamisch team bouwt nog steeds verder op de grondvesten die Eglantier reeds meer dan 30 jaar een begrip maakt.Eglantier staat nog steeds garant voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding.Van demonstratie tot hoogwaardige hifi installatie, van bekabelingsplan tot de uitwerking van de integratie van geluid in uw nieuwbouw- of renovatieproject. Wij realiseren dit alles voor u en helpen om uw muzikale dromen waar te maken.In een vernieuwde zaak en via onze nieuwe website presenteren wij een doorsnede van wat wij u kunnen bieden, vrijblijvend of op afspraak, wij nemen de tijd voor u!"
Adres: Battelsesteenweg 255, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015/337952
Stad: Mechelen
Route: Battelsesteenweg 255
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 14:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Hifi Gent, Hifi installatie, Eglantier Oostduinkerke, Merken Hifi, HiFi Outlet, High-end Audio merken, Geluidsinstallatie merken, Naim geluidsinstallatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optical Infinity Optical Infinity 1 km Wysiwyg werkt al jaren samen met Optical Infinity. Duidelijke afspraken, correcte ui...
A&M Mechelen A&M Mechelen 2 km A&M Business Center
Joenit Hi-Fi Joenit Hi-Fi 2 km Zeer correct geholpen bij mijn garantiegeval van een Rega versterker. Stellen klanten...
Recensies
Dit is by far de beste winkel voor hifi. Ik heb ze besteld vanuit Nederland via bol.com. Achteraf was de prijs voor 1 speaker. Hun namen direct zelf contact op. Mooie korting gekregen. En nu een week later geniet ik nog elke dag van deze schatkes Belgisch. Super bedrijf! Houd wel rekening met deze speakers dat je een goede versterker hebt!
Hallo aan het team van de Eglantier Hifi Mechelen, Deze middag gaan luisteren naar B&W zoals afgesproken via de chat. wij kwamen ikzelf met mijn vrouw binnen , onmiddellijk een vriendelijke goeie dag nadat we ons hadden voorgesteld. Er werd verteld welke versterker en waarom, welke kabels en zo verder. Ik had zelf cd's bij en dat werd enorm op prijs gesteld. oké direct werd een Cd-speler aangesloten . De persoon ik noem hier geen namen i.v.m. privéwetgeving van de demonstratie zei dat we tijd hadden en alles mochten vragen en beluisteren, zelfs een bakje koffie werd er bij gehaald. Oh ja en wat het technische het echt moeilijke techniciteit van de speakers mocht ik zelf aan de Hoofdverantwoordelijke voor de Benelux van B&W vragen stellen. Kortom een fantastische namiddagje. Deze zaak hoort bij de TOPPERS = 10/10 KLANTVRIENDELIJKheid = 100% Bij deze nogmaals dank aan het TEAM en tot later!!!!!!!!!!!!
Vorig jaar al een mooie set van NAIM aangeschaft. Eigenlijk via de chat al een leuke band opgebouwd omdat ik verschillende vragen had. Toen in de winkel geweest en haar helemaal super top geholpen. Later toen ik een probleem had met een NAIM QB2, werd dit binnen no-time opgelost door Eglantier Hifi. Voor de beeldvorming, ik kom uit Friesland maar als ik wat nodig heb op het gebied van audio / hifi dan is het zeker de moeite waard om de rit te maken richting Mechelen en zou dit ook zonder na te denken doen! Service is top en super klantvriendelijk!!
Geweldige hifi-winkel. Stefan nam alle tijd om mijn noden te begrijpen en vervolgens een passend product te adviseren. Hier zien ze me zeker terug, warm aanbevolen!
Verhuren professioneel materiaal aan correcte prijs. Telefonische bijstand wordt aangeboden indien je vragen hebt over aansluiting.
Na aankoop van een digitale radio met cd speler heb ik fantastische hulp gekregen van Stefan. Top service.
De kennis die dit team heeft en de manier waarop ze dit overbrengen is second to none. Ik had de vraag gesteld wat hun keuze zou zijn voor een luidspreker die niet analytisch klinkt maar eerder warm, speels en indrukwekkend. Na een korte introductie tot het Focal merk was ik zeer benieuwd of deze luidsprekers even goed klonken als ze er uitzagen. En het resultaat was verbluffend, deze luidsprekers waren exact waar ik op naar zoek was. Daarna de gelegenheid gekregen om ze ook eens te beluisteren met eigen versterker zeer belangrijk! en uitgebreide uitleg over hoe ik het beste er zou kunnen uithalen isolatie van de vloer, kabels, versterker. Al deze dingen zijn een ultieme meerwaarde en voor mij is dit dan ook DE winkel voor all things audio! Bedankt Shane & Team.
Fijne zaak met perfecte service. Ik koop er in volle vertrouwen. Komen al hun beloften na.
Uitstekende service. Zag de Bluesound Node op de site in promotie staan. Volgende dag wou ik deze online kopen maar de promotie was reeds afgelopen. Contact opgenomen via de chat die de site aanbied, onmiddellijk response gekregen en de Bluesound Node nog met de promotieprijs kunnen aankopen. Dit noem ik nu eens service, positieve klant erbij die hier zeker nog aankopen zal doen. Toppie.
Snelle en goede service! Herman heeft mij zelf gecontacteerd omdat ik op zoek was naar een product. Ze zijn in het weekend het product nog gaan halen zodat ik ze maandag kon komen ophalen. Zeer vriendelijke en supersnelle antwoorden op al mijn vragen wat zorgde voor een vertrouwd gevoel. Op 2-3 dagen was alles geregeld met deze gasten! De verkoper was even enthousiast als ik toen ik het product kwam afhalen. Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid