facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ECOSHOP

ECOSHOP
"10 winkels in Vlaanderen - 1.000.000 bezoeken per jaar - 40.000 actieve leden - 3.000 ton spullen die een tweede leven krijgen - 700.000 binnengebrachte items. Heeft u zin om iets te verkopen in plaats van het weg te gooien of te stockeren? Binnenbrengen van oude spullen bij ons is de beste keuze die u kunt maken."
Adres: Afrikalaan 50, 9000 Gent
Telefoonnummer: +3292237068
Stad: Ghent
Route: Afrikalaan 50
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Ecoshop Facebook, Ecoshop Diksmuide, Tapijten ecoshop, Ecoshop Machelen, Ecoshop Machelen Facebook, Ecoshop Eeklo, Hoe werkt Ecoshop, Ecoshop Gent Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2ehandsshop 2ehandsshop 56 meter De eigenaar moet een luster op zijn hoofd gekregen hebben. Bij het ontwaken dacht hij...
FANN FANN 2 km Altijd mooie en betaalbare kledij! Ik mag daar niet binnen gaan,want ik kom altijd me...
Het Geraarke Het Geraarke 4 km Zeer leuke winkel
Recensies
Man man wat een grootte overweldigende winkel … van asbak , bierkaartjes, glazen , parasols , frigo , rekken , karren , fietsen stoelen ,….. noem maar op en alles 2dehands aan meeneemprijzen dus …. Zeker bezoekje waard met Kersttijd nu !!!
Soms zijn prijzen toch te hoog voor 2´dehands.
Leuk om eens rond te lopen. Eerder wel duur en veel rommel. Was ook niet opzoek naar iets.
90% van de meubels zaten onder de bevroren ijsplekken vanwege lekkage van het dak van het gehele pand. Spullen waren vies en duur.
Heel onverzorgd veel onverkoopbaar meubelen.enz...
De keuze aan goedkope meubelen is enorm. Diegene die het open houdt is wel bot. Ze hebben, om de één of andere reden, geen deal met een verhuis of afleveringsfirma.
Verschrikkelijk… enorm duur en niets ‘netjes’ gezet, vb: de schimmel zit nog in de frigo waar ze nog 400€ voor vragen. Schandalig! Veel kapot gerief ook.
Winkel 2dehandsspullen verkoop. Niet zo direkt de winkel waar je alles gesorteerd zie. Is altijd beetje op zoek gaan naar het artikel. Prijzen zijn echter niet meer zo goedkoop...
Leuke zaak met allerlei spulletjes voor iedereen die interesse heeft voor vintage, mooie meubeltjes en dat wat je net anders niet vindt. Democratische prijzen, toegewijd personeel dat je in alle rust en zonder zich op te dringen laat snuffelen in de zaak.Toppertje, het bezoeken waard. Gerrit Bosman.
Mooie en grote ruimte, veel spullen, maar er moet mij van hart dat 1 van de medewerkers zeer arrogant en 'vrouw'onvriendelijk is. Donderdag zeer verkoopbare spullen aangeboden, maar geweigerd omdat hij momenteel focust op landelijke meubels en moderne meubels. Bijzettafeltjes, bagagedrager voor ford focus, mooie lampenkappen en leuk poefje weer mogen terug meenemen. Ritje voor de paus dus. Wat een verschil met ecoshop Eeklo. Mooie vintagespullen, lekker snuisteren en koopjes te doen. Heel vriendelijke dame. En blijkbaar ook veel antiek, want al een paar bestelwagens van buitenlandse antiquairs hun wagen zien volladen Ik kan ook ecoshop Aalst aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid