facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2ehandsshop

2ehandsshop

Info

Wij verkopen uw spullen, uitbetaling volgt na verkoop. (Geen kledij, speelgoed en babygrief)

Adres: Afrikalaan 40, 9000 Gent
Telefoonnummer: 092858729
Stad: Ghent
Route: Afrikalaan 40
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kringloopwinkel Gent electro, 2dehands zoekertje plaatsen, Aaa BVBA Gent, Tweedehands winkel online, 2de hands auto, Tweedehands dampoortstraat Gent, Gent vintage, Retro Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ECOSHOP ECOSHOP 56 meter Man man wat een grootte overweldigende winkel … van asbak , bierkaartjes, glazen , pa...
FANN FANN 2 km Altijd mooie en betaalbare kledij! Ik mag daar niet binnen gaan,want ik kom altijd me...
Het Geraarke Het Geraarke 4 km Zeer leuke winkel
Recensies
De eigenaar moet een luster op zijn hoofd gekregen hebben. Bij het ontwaken dacht hij antiek ipv 2de hands producten kringwinkel kwaliteit te verkopen. Prijzen houden totaal geen steek.
Winkel vol tweedehandssnuisterijen. Voor een jaarlijkse prijs van 7 euro kan je zelf vanalles binnenbrengen voor 1 jaar. Je moet dan natuurlijk wel een percentage afstaan aan de winkel. Het is een beetje een rariteitenkabinet en spreekt veel meer tot de verbeelding dan bv. de ecoshop. Ik vond het aan de dure kant. Je kan er echt wel dingen krijgen, waar je nergens anders kan vinden. Ik denk dat het interessant is voor interior decorators. En ook voor etalagisten. En voor mensen die iets speciaals in huis willen.
Beetje vreemde combinatie tussen antiek en tweedehands waardoor sommige prijzen wat vreemd over komen. Het aanbod is wel gigantisch.
Leuke spullen maar prijzen zijn veel te hoog
Zoals al eerder vermeld bij de overige reviews, veel te duur geprijsd voor hetgeen het is. Hier en daar zit er iets leuk verscholen maar koopjes ga je er niet snel doen
Tafeltje gekocht voor 30 euro, mevrouw laadt het tafelblad en frame voor me in camionette. Vriendelijk gebaar. Kom ik thuis en merk ik dat blad onmogelijk vast op frame past. Bel ik daarvoor met toch de verwachting dat er iets is van klantendienst/begrip of tip van wat te doen. Neen, enig antwoord is dat dit "brocante" is en dat ze me niks geforceerd heeft. Ook teruggave geen optie. Wow, ik sta hier nu met extra materiaal voor containerpark. Toch straffe kost amai!
Gewoon brol dat je in alle kringwinkels vindt alleen 5x duurder, neen merci!
mijn vriendin en ik zijn helemaal into vintage en retro en trekken vaak rond op zoek naar spulletjes. Deze grote winkel was dan ook een excitement. De excitement viel ook al snel weg toen we de absurde prijzen zagen. De winkel was ook verschrikkelijk vies en er lagen zelfs uitwerpselen vanachter in de winkel. De vrouw die er werkte was zeer onbeleefd en bezig ons als aliens omdat we 200€ te veel vonden voor een kapotte kast met onrepareerbare krassen. Never coming back
Veel mooie items en een leuk concept dat mensen zelf spullen kunnen inbrengen. Helaas vonden we de prijzen erg hoog dus zijn we met lege handen de winkel weer uit gelopen. De hoge prijzen verklaren wellicht ook waarom het zo vol staat! Wel leuk om te kijken naar alle spulletjes maar voor wie op zoek is naar een koopje doet er goed aan om een andere winkel te bezoeken.
Vreselijke zaak zo vol gestapeld een grote vieze bende. 0 sterren waardig! ZEER onvriendelijke uitbaatster gewoon een onbeschoft mens! Alles veel te duur geprijsd veel stuk of te goor om aan te raken. Moesten de volle mep betalen voor een lamp die op scherp stond en dus ook omviel. Geen sorry maar meteen een grote bek. De schade moesten we betalen terwijl zij de zaak zo volstouwen dat niets veilig staat. Wil ook iedereen daarom aanraden om hier niet te komen. !!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid