facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eau 1725

Eau 1725

Info

Restaurant situé sur les quais de Verviers avec une cave voûtée, terrasse à l'arrière. Cuisine grecque et française, grillades, plats mijotés, poissons...



"Als u met uw vrienden een sfeervolle avond met Grieks eten wilt doorbrengen, is ons restaurant een bezoekje waard. Kom naar het restaurant Eau 1725 Grec en maak kennis met de smakelijke creaties van onze topkoks! Geniet op warme avonden van onze plezierige zitplaatsen buiten.---# Hipp Grieks restaurant\] Onze traditionele, Griekse keuken biedt een groot assortiment lekkere, met liefde bereide gerechten. Wij staan bekend om onze uitstekende, lokale producten.---# Wij verzorgen ook bruiloftenProfiteer van onze gratis parkeerplaatsen voor onze gasten. Wij verheugen ons op uw bezoek! Loop lekker binnen. Als betaalmethodes accepteren wij MasterCard, betaalpas en VISA. Daarnaast kunt u natuurlijk contant betalen. Geen t..."
Adres: Rue jules Cerexhe, 4800 Verviers
Telefoonnummer: 087301525
Stad: Verviers
Route: Rue jules Cerexhe
Postcode: 4800


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chez Didier Chez Didier 30 meter Wat voelden wij ons ontzettend welkom en het eten was heerlijk! Het is wel duidelijk ...
MY GREEK Souvlaki MY GREEK Souvlaki 1 km Service kan beter
Recensies
De beste Griek wat ik tot nu toe ooit heb gegeten !! Lekker vlees namelijk de gyros , gehaktbal ,mergeuze worstje, brochettes en de calamaris waren gewoon superlekker ! Zowel de rijst met knoflookboter was super. Vriendelijk jongtallig personeel wat ons bediende en een mooie ingerichte zaak met 2 verdiepingen . Complimenten voor de chef !! Hier gaan we zeker terug .
Geweldig eten en niet duur
Mooie etourage en lekkere gerechten
Geweldig grieks eten!
Magische bottenrib, perfect gebakken met zijn Parijse saus, een waar genot! gastvrijheid en service bovenaan. bedankt.
Het eten is uitstekend en elke keer als ik er heen ga heb ik een geweldige avond! De service is top en komt regelmatig even kijken of alles naar wens is. Om absoluut te testen.
Nou, we aten in de kelder met mijn vriend Tof Tof, helemaal geïmproviseerd... De setting in de kelder was geweldig, het gerecht was heerlijk en de bediening evengoed. Dit is een teken dat ik niet kende maar dat ik aanbeveel !!!
Een warm mediterraan welkom ... hartige gerechten en een gevarieerd menu tegen zeer redelijke prijzen. Redelijke wachttijd afhankelijk van de drukte natuurlijk. We gaan er minstens een keer per maand heen en we zullen doorgaan.
Al jaren gewend aan deze plek, gaan we er regelmatig eten omdat de keuken erg goed is, het personeel vriendelijk en gastvrij, het is altijd een genot en alles op het menu is goed!
Zeer lange service, 1 uur wachten op het gerecht voor mijn metgezel en 10 minuten later op mijn gerecht. Vlees gooi los op het bord en smaakloos. Grieks restaurant om te vermijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid