facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chez Didier

Chez Didier

Info

Accueil chaleureux et spécialités de grillades et de Poissons, terrasse et veranda pour groupes, selections de vins grecs et français à découvrir.

Geschiedenis

Bienvenue au restaurant " Chez Didier " cuisine grecque et traditionnelle, dans un cadre chaleureux le patron et toute son équipe vous reçoivent tous les jours sauf le lundi.

Notre carte vous propose un vaste choix de Poissons et Crustacés, Véritable Grillades sur pierres de lave, découvrez nos suggestions de la semaine et notre grand choix de vins grec de qualité et français.

> Coin fumeur
> Facilité de parking
> Grande terrasse avant orientée plein sud
> Plats à emporter (-15%)
> Possibilité de menu groupe selon vos envies et votre budget.
> Soirée à thème tous les derniers vendredis du mois.

>>> Pour tous renseignements : 087 31 57 31.



"Dans un cadre chaleureux, ambiance conviviale, cuisine Grecque et traditionnelle. Spécialités de Viandes et Poissons et Crustacés, véritables grillades ! Belle carte de vin grecs et français de qualité et tout cela à des prix plus que raisonnable. Très belle terrasse avant plein sud et arrière pour les plus discrets. Toujours un plaisir de vous recevoir avec le sourire du personnel et moi même !"
Adres: Rue Jules Cerexhe 98 - 100, 4800 Verviers
Telefoonnummer: 087315731
Stad: Verviers
Route: Rue Jules Cerexhe 98 - 100
Postcode: 4800



op zoek naar gerelateerd: chez didier, verviers carte, Chez Didier Menu, Tripadvisor Verviers, Restaurant Verviers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eau 1725 Eau 1725 30 meter De beste Griek wat ik tot nu toe ooit heb gegeten !! Lekker vlees namelijk de gyros ,...
MY GREEK Souvlaki MY GREEK Souvlaki 1 km Service kan beter
Recensies
Wat voelden wij ons ontzettend welkom en het eten was heerlijk! Het is wel duidelijk dat de beide broers ontzettend genieten van hun werk. Tijdens het dineren hoorden we nog geluiden uit de keuken, het leek op een klein feestje toen er een leuk liedje op de radio was. Een en al gezelligheid. Na de overstroming van een tijdje geleden hebben ze keihard hun best gedaan om alles te maken/herstellen zoals het nu is. Petje af én zeker een aanrader voor een fijne avond met fanrastisch eten.
Als je binnenkomt voelt het als thuiskomen. De bediening is fantastisch. Er is aandacht voor de klant. Een en al gezelligheid en kwaliteit. Dit is echt uniek..... Hier moet je een keer gegeten hebben.
Eerlijke maaltijden en prijzen. Joviale bediening en de patron zelf zet zeker zijn beste beentje voor om de klant zich gemakkelijk te laten voelen. Echte aanrader.
Zeer lekker gegeten bij deze sfeervolle moderne Griek. Betaalbare prijs, met zeer kwalitatieve gerechten! Het restaurant zat volledig vol, binnen, buiten en ook achteraan op het terras, ondanks personeels tekort wist de enthousiaste uitbater toch iedereen op een degelijk tijdstip te bedienen met coördinatie van het personeel. De menukaart is zowel Frans als Nederlands en de uitbater spreekt ook een woordje Nederlands en Engels. Zeer aangenaam hier geweest te zijn. Een aanrader als je Grieks wil eten zonder veel kabaal of drukte.
Weest eten op 03. 01. 2018 heel lekker en zeer vriendelijk menu van de chef vis en vlees een echt aanrader
Super restaurant ... goed eten voor een mooie prijs . Super lief personeel ...
Zeer lekker gegeten, en vriendelijke bediening. Een aanrader
Eerste keer in Verviers, op aanraden van, naar dit restaurant geweest. Was een grote tegen valler. Ik ben ziek thuis in mijn bed geëindigd.
HEERLIJK restaurant met voortreffelijke asperges op de Griekse manier bereidt... super eigenaar die echt hart voor de gasten heeft..
Overtrof onze verwachtingen. Attente en vriendelijke bediening, heerlijk visschotel,en prima wijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid