facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DS Store Waterloo

DS Store Waterloo
"Concession DS.L’acronyme DS vient du mot ‘déesse’. La marque DS Automobiles, qui appartenait auparavant au groupe Citroën, n’a qu’un nombre limité de points de vente en Belgique."
Adres: Chaussée de Louvain 15, 1410 Waterloo (België)
Telefoonnummer: 32023870100
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Louvain 15
Postcode: 1410


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:30
Dinsdag: 07:30 - 18:30
Woensdag: 07:30 - 18:30
Donderdag: 07:30 - 18:30
Vrijdag: 07:30 - 18:30
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: DS RDV
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Citroen by Group Ollivier Citroen by Group Ollivier 0 meter Vertaald door Google stoer Origineel Super
Audi Waterloo SAWA Center Audi Waterloo SAWA Center 634 meter Niet aan te raden
Volkswagen Skoda Waterloo SAWA Volkswagen Skoda Waterloo SAWA 2 km Goeie begeleiding bij de aankoop van onze auto, ook was de verkoper duidelijk over de...
Garage Steveny Waterloo Garage Steveny Waterloo 3 km Vertaald door Google Top Origineel Top
Peetersauto Peetersauto 4 km Zeer goede service, vriendelijk
BMW Premium Selection Ginion Group BMW Premium Selection Ginion Group 4 km Tijdens de middagpauze zeer vlot en snel terug op weg geholpen. Topservice!
Recensies
Ik kwam langs om vrijblijvend informatie te krijgen. Super vriendelijk personeel. Ze hebben echt hun tijd genomen om me alles te tonen en uit te leggen. Echt top.
super garage met heel vriendelijke verkoper. zeker aan te raden als je een stijlvolle wagen en een SUPER goede service zoekt
Willen geen auto's verkopen en nog minder mijn DS5 van nog geen 4 jaar overnemen. Echt jammer...had interesse in een DS7.
Prachtige showroom en zeer hartelijke ontvangst. Een echte premium ervaring!
Professioneel, aangenaam, to the Point en tijd voor elke mogelijke Ds-driver
Ik moest deze week onverwachts naar de DS-garage voor een probleem met de ruitensproeier. Probleem direct, snel en met een glimlach opgelost. En dit is niet de eerste keer dat ze me hebben geholpen! Bedankt team!
BESCHAAMD... Ze weigerden mijn DS aan te nemen omdat ik nog geen klant van ze ben, hoewel ik een leasecontract heb met PSA Finance dat ik heb overgenomen van een andere DS-garage. Ze zijn bang voor een negatieve mening omdat er te veel ontevreden klanten zijn... Wij vragen ons af waarom. Hier is er nog een, met plezier
Luisterend personeel. Voertuig levertijd gerespecteerd. Zeer goede handelaar.
Super welkom ... Ik zou 5 sterren hebben gegeven als de computerserver had gereageerd om een ​​aanbieding te kunnen krijgen! De verkoper kent zijn product perfect en heeft veel klasse. Wees voorzichtig dames...je zou jezelf kunnen laten gaan!
De ontvangst en service na verkoop, niets te zeggen: onberispelijk. Wat minder in orde is, is het Free2Mov-systeem/de service aangeboden door PSA; Ik heb gevraagd om de kaart aan te passen om ALLE laadstations te dekken, inclusief die van TESLA, de enige tot nu toe die een lading van 125 km in 15 minuten kunnen leveren!!! Voor een lange rit met een accu met een actieradius van 300km kun je het beste de laadtijden zoveel mogelijk inkorten F2Mov is nog niet opgewassen tegen de Mustang Mach-E die 100 km in 10 minuten oplaadt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid