facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Audi Waterloo SAWA Center

Audi Waterloo SAWA Center

Info

SAWA Center - Audi Waterloo

Geschiedenis

Notre nouveau showroom, entièrement dédié à la marque Audi, est à votre disposition du lundi au vendredi de 8h30 à 18h30 et le samedi de 10h à 12h30 et de 14h à 17h.

A très bientôt,

L'équipe de la SAWA.



"Merci d’avoir choisi votre concessionnaire exclusif Audi Steveny à Waterloo !Steveny Group, c’est un groupe actif depuis plus de 50 ans avec pas moins de 32 concessions en Wallonie avec des marques telles que Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA, Volkswagen Utilitaires et aussi Ford et Kia.Avec un service client de qualité, une proximité orientée client et avec un grand choix de véhicules de stock, chez Steveny nous mettons tout en œuvre pour rendre votre expérience inoubliable.Nous offrons une large sélection de voitures neuves et d'occasion, notre équipe commerciale est là pour vous aider à trouver le véhicule idéal.Passez nous voir aujourd’hui et découvrez ce que nous pouvons faire pour vous !Steveny, plus proche de vous."
Adres: Chaussée de Bruxelles, 481, 1410 Waterloo (België)
Telefoonnummer: 02/352.08.81
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Bruxelles, 481
Postcode: 1410


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Audi Nivelles
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Citroen by Group Ollivier Citroen by Group Ollivier 634 meter Vertaald door Google stoer Origineel Super
DS Store Waterloo DS Store Waterloo 634 meter Ik kwam langs om vrijblijvend informatie te krijgen. Super vriendelijk personeel. Ze ...
Volkswagen Skoda Waterloo SAWA Volkswagen Skoda Waterloo SAWA 2 km Goeie begeleiding bij de aankoop van onze auto, ook was de verkoper duidelijk over de...
Garage Steveny Waterloo Garage Steveny Waterloo 3 km Vertaald door Google Top Origineel Top
Peetersauto Peetersauto 4 km Zeer goede service, vriendelijk
BMW Premium Selection Ginion Group BMW Premium Selection Ginion Group 4 km Tijdens de middagpauze zeer vlot en snel terug op weg geholpen. Topservice!
Recensies
Niet aan te raden
Een grote dank aan Joachim voor zijn vriendelijkheid en zijn vaardigheden tijdens de levering van mijn nieuwe voertuig! Hij nam de tijd om duidelijke uitleg te geven over Audi-technologieën zonder zich te laten overhaasten door een naderend einde van de dag. Ik ben blij met de service!
Incompetent, leugenaars, traag en... pretentieus. Met de buurtwinkel breng ik mijn auto met een koppelingsprobleem, ik vraag om een ​​schatting, ze vertellen me dat er niets in rekening wordt gebracht zonder mij mijn toestemming te geven. 24 uur later bellen ze me om me te vertellen dat er een koppelingsprobleem is precies wat ik 24 uur eerder had aangegeven en dat het voor de diagnose 850 euro zal zijn, en als het moet worden vervangen, zal het 3000 euro zijn er is nog niets aan gedaan. Ik besluit om hem nog een workshop te laten doen, en ze sturen me een factuur van 68 euro, zogenaamd voor het verrichte werk... Gewoon een cultuur van oplichterij!
Incompetent, leugenaars, traag en... pretentieus. Kortom, niet veel om te behagen. Nieuwe auto die defect raakt, veel passages, uren en uren kwijt met het brengen, ophalen, terugbrengen van deze auto soms eenzijdig zelf gekozen natuurlijk. Allemaal om het probleem uiteindelijk niet op te lossen en toe te geven "geen oplossing te hebben", wat nog steeds problematisch is voor een auto met garantie. Daarnaast "onbedoeld" te veel factureren van enkele honderden euro's. Iets verderop verkopen ze frezen voor minder geld. Ik stel me voor dat ik net als de anderen het recht heb op een berichtje van het "Audi-team" om "me te bedanken voor het delen van mijn ervaring". Doe ons een plezier, bedien uw klanten. En vermijd ze uw "ervaring".
Evolutie over een jaar van de prijs inclusief btw voor de eenvoudige seizoenswisseling van banden zonder hotelgarage: € 44 in november 2021; € 56,48 in april 2022; € 60,55 in december 2022. Een stijging van 38% in één jaar!!! De crisis heeft een goede rug, het is waarschijnlijk een goede kans voor sommigen.
Onberispelijk welkom. Hij heeft mij ontvangen...
Prettige plekken voor informatie over het kopen/proberen van een Audi!
Vraag een paar dagen van tevoren aan de telefoon of het mogelijk is om de vervanging van de 4 banden te beperken tot 1 uur, + verwijder de indicator voor de olie krijg een openhartige lach als reactie met de opmerking dat als de tijd is bereikt we alleen zullen moet naar de werkplaats achter om het te doen ?!. Resultaat op D-Day: Bijna 3 uur om deze 4 ongelukkige banden en de olie van het voertuig te verversen. Kunnen we nog praten over "service"? Of zelfs garage…?
Ik wachtte. Verlaten verbinding Ik klop op een deur. De verkoper had mij gezien Kwam niet uit zijn stoel ik vroeg hem een ​​afspraak te maken voor een V8. Ik heb er hier geen. Kan je niet helpen. Wilde hij werken? Dit is een ander verhaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid