facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Donorcentrum Mechelen

Donorcentrum Mechelen

Info

Kom bloed, plasma of bloedplaatjes geven in het donorcentrum van Mechelen.

Geschiedenis

Kom bloed, plasma of bloedplaatjes geven in het donorcentrum van Mechelen.



"Kom bloed, plasma of bloedplaatjes geven in het donorcentrum van Mechelen."
Adres: Motstraat 42, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015 44 39 00
Stad: Mechelen
Route: Motstraat 42
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: Rode Kruis afspraak annuleren, Donorportaal, Donorportaal Leuven, Afspraak bloed geven, Bloed geven Merchtem, Donortest Rode Kruis, Rode Kruis account vergrendeld, Rode Kruis bloedgroep
Recensies
Altijd heel vriendelijk personeel. Geven meer uitleg over de werking en verwerking als het niet te druk is. Drankje en koekje staan altijd klaar na de afname en regelmatig nog een extraatje boven op de bonnen.
Een plezier om hier te komen! Fijn dat je in deze uiterst vriendelijke en professionele omgeving een klein beetje van jezelf kan geven om minder fortuinlijke mensen te helpen. Probeer het ook en je zal zien dat het nog beter is dan je nu al verwacht.
Vriendelijk personeel. Maak een afspraak
Toffe mensen die hier werken waar je eens met kunt zeveren. Behulpzaam en zeer proper. En dat allemaal voor een goed doel.
Super vriendelijk personeel
Altijd vriendelijk!
Proper en goed uitgerust
Vriendelijk personeel, ze zijn altijd behulpzaam en blij dat je bloed of plasma doneert. Ze respecteren uw privacy en als u helpt, helpen ze u. Elke eerste maandag van de maand doen ze iets speciaals voor je. Je krijgt 1 bon voor het doneren van bloed en 2 of een transportbon voor plasma.
Ze helpen mensen dus altijd goed
Vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Donorcentrum Mechelen.

Mechelen bloedbank

openingstijden, locatie, vervoer. Motstraat 42 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Donorcentrum Mechelen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Donorcentrum Mechelen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Donorcentrum Mechelen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid