facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DJ Nick

DJ Nick

Info

Professioneel commercial DJ

Geschiedenis

Professioneel commercieel DJ met ruim 18 jaar professionele ervaring op verschillende events (private & B2B) en 100% tevreden cliënten.



"Commercieel DJ team voor zowel corporate als private events.Meer dan 23 jaar ervaring, 100% tevreden cliënten, steeds persoonlijk contact.De beste reviews op social media."
Adres: Reigerstraat 14, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: 0488362343
Stad: Wijnegem
Route: Reigerstraat 14
Postcode: 2110



op zoek naar gerelateerd: Nick dj Big Brother
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dj Limbo Dj Limbo 2 km Nick draaide afgelopen zaterdag op ons trouwfeest. De dansvloer was steeds gevuld, he...
Recensies
Feestje gepland? Dan mogen DJ Nick en zijn team niet ontbreken! Ik kwam DJ Nick zelf toevallig tegen via een googlezoektocht naar een leuke DJ voor mijn “grote dertigersfeest” en was meteen verkocht. Van de eerste mailtjes tot de eerste kennismaking, afspraken en het laatste contact; alles was steeds tiptop in orde, duidelijk en met de glimlach. Het was een plezier om met Nick samen te werken! Ook het team en de DJ’s waarmee hij samenwerkt, zijn super. Door vooraf goed af te stemmen rond mijn wensen en daar ook oor naar te hebben, maar ook op de moment zelf goed aan te voelrn waar “het publiek” zin in had, werd het een echt knalfeest. Ik raad Team DJ Nick met veel plezier en overtuiging aan bij anderen! En als ik ooit zelf nog terug een feestje zou plannen, zijn zij de eerste aan wie ik denk.
Het team van DJ Nick en meerbepaald Sam, heeft ons een fantastisch trouwfeest bezorgd. Van aan de eerste kennismaking via teams tot aan de leuke en onverwachte aftermovie, stond DJ Nick ons bij. Wat een top begeleiding. De extra effort, die DJ Sam ook heeft gedaan om in het thema van onze trouw gekleed te zijn was ook super. Kortom de ideale partner voor ons huwelijksfeest ! Een echte aanrader.
Samenwerking was heel prettig en communicatie vooraf was zeer goed. De muziek was nog niet volledig gereed bij aanvang van het feest, waardoor het iets later begon, maar na wat aftasten in het begin, ging het dak eraf en hebben we geweldig genoten. Bedankt!
Zoek je nog een DJ voor je dansfeest? Zeker niet twijfelen! DJ Nick is een absolute aanrader. Hij heeft op het dansfeest van onze trouw voor de nodige sfeer gezorgd op de dansvloer en man wat was het een feestje! Hij is zeer makkelijk te bereiken, staat altijd open voor suggesties en kan het publiek waanzinnig goed lezen om er de sfeer te kunnen blijven in houden. Kortom, dé beste keuze voor uw dansfeest!
DJ Nick verzorgde de muziek op het dansfeest van ons huwelijk op 02/04/2022 in Domein 't Meersdael. En het was in een woord GEWELDIG! Niet enkel was hij op voorhand heel vlot te bereiken en steeds enthousiast, ook tijdens het feest zelf stond hij meer dan open voor suggesties van onze gasten waardoor iedereen zijn dansbenen een hele avond goed heeft kunnen losschudden. Heel fijne samenwerking, een echte aanrader!
Ons trouwfeest gisteren was gewoonweg memorabel! Muziek voor jong & oud, nummers die er voor zorgen dat de dansvloer geen seconde leeg is en een geweldige sfeer! Bedankt Nick voor het fijne contact, het rekening houden met onze persoonlijke wensen en het perfecte einde van onze mooie dag Kaylee & Jürgen
Dj Nick heeft op ons trouwfeest op 12 maart, in Domein het Meersdael gedraaid. We hadden op voorhand onze voorkeuren doorgegeven en hij heeft hiermee rekening gehouden om er een super set van te maken. Hij keek ook naar hoe de gasten reageerde op de muziek om hier zo op in te spelen. We vonden het ook geweldig dat onze gasten op de avond zelf met verzoekjes mochten komen! Zowel wij als onze gasten hebben enorm genoten!
Walter heeft ons trouwfeest super verzorgd tot in de puntjes! Zowel voorgaand was het een heel aangenaam contact met de nodige zorg en oog voor onze muziekgoesting. Hij heeft er voor gezorgd dat we een onvergetelijk dansfeest hadden. Hij speelt ook perfect in op de mensen en krijgt iedereen zo mee! Bedankt!
DJ Walter, uit het collectief van DJ Nick, zorgde op 31 december 2021 voor een geweldige sfeer op ons huwelijk in Feestzaal Ter Heyde te Gooik. De professionele aanpak en vlotte communicatie zijn absoluut twee grote sterktes. Perfecte aanbevelingen voor verlichting, goed inzicht in opbouw en verloop van de avond en veel begrip voor muziek die net wel of niet gespeeld mag worden. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid