facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dj Limbo

Dj Limbo

Info

DJ LIMBO© ...What Else!.. Bookings & Info : https://djlimbo.simdif.com
Weekly Broadcast/Livestream; Hardcore & more



"Commercieel DJ team voor zowel corporate als private events.Meer dan 23 jaar ervaring, 100% tevreden cliënten, steeds persoonlijk contact.De beste reviews op social media."
Adres: turnhoutsebaan 192, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: 32478071354
Stad: Wijnegem
Route: turnhoutsebaan 192
Postcode: 2110


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dj Svekke Dj Svekke 720 meter Wij verzorgen alle muziek en licht voor uw Bruiloft , communie, verjaardag, jubileum,...
DJ Nick DJ Nick 2 km Feestje gepland? Dan mogen DJ Nick en zijn team niet ontbreken! Ik kwam DJ Nick zelf ...
Pagus Wasia Pipes & Drums Pagus Wasia Pipes & Drums 2 km Pagus Wasia Pipes & Drums. Kom eens langs op onze wekelijkse repetitie, of mail ons o...
Wednesday Night Jams Wednesday Night Jams 2 km Wednesday Night Jams
Recensies
Nick draaide afgelopen zaterdag op ons trouwfeest. De dansvloer was steeds gevuld, het was feest voor jong en oud tot in de vroege uurtjes! Communicatie met Nick verliep ook zeer goed voor en tijdens ons feest, hij stond open voor verzoeknummertjes en liet zelfs één van onze gasten zingen Merci Nick! Als wij nog eens een dj nodig hebben weten we direct waar aan te kloppen
DJ Nick is thé place to be als je er een geslaagde party van wil maken. Enorm professioneel, toegankelijk, persoonlijk… totaal plaatje! Wij hebben DJ Thomas geboekt op ons huwelijksfeest en hebben enorm veel complimentjes gekregen over onze DJ. We zijn gevoelig aan bepaalde muziektypes, en Thomas kon ons perfect aanvoelen. Heel flexibel op het moment zelf ook. We absolutely loved it from beginning till end!
Team Dj Nick bezorgde ons een fantastische avond op ons trouwfeest. Ook communicatie op voorhand was heel goed en er werd rekening gehouden met onze wensen!
Wij hebben voor ons trouwfeest samengewerkt met dj nick. Onze dj was dj Sam. Hij heeft dit fantastisch gedaan. De dansvloer was nooit leeg en de personen die nooit dansen hebben nu zelfs meer dan 1 liedje op de dansvloer gestaan. Dj Sam stond open voor alle muziekgernes en voor nummers op vraag op de moment zelf. Hij heeft. Van ons trouwfeest een top trouwfeest gemaakt.
TopDJ, wist er de hele avond een leuke sfeer in te houden! Flexibel in het aanvragen van liedjes, voelt wat er leeft op de dansvloer. Prachtige installatie ook. Hele vlotte omgang! Hij maakte ons trouwfeest de kers op de taart!
03-06-2023 een dag om nooit meer te vergeten! Mede dankzij Robbe die er een dik feestje van heeft gemaakt! Van de 70's tot de 10's alle stijlen kwamen aan bod. Dankjewel voor de fantastische avond!
Het team van DJ Nick en meerbepaald Sam, heeft ons een fantastisch trouwfeest bezorgd. Van aan de eerste kennismaking via teams tot aan de leuke en onverwachte aftermovie, stond DJ Nick ons bij. Wat een top begeleiding. De extra effort, die DJ Sam ook heeft gedaan om in het thema van onze trouw gekleed te zijn was ook super. Kortom de ideale partner voor ons huwelijksfeest ! Een echte aanrader.
Van begin tot einde een super goed gevoel! Alles volgens planning en perfecte sfeer op de dansvloer dankzij Thomas!!
16 jaar geleden draaide dj Nick op ons trouwfeest. Nu op het openingsfeest van ons bedrijf. Was zoals we hadden verwacht weer helemaal top Zeker een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid