facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dito’s Ice-Cream

Dito’s Ice-Cream
Adres: Turnhoutsebaan 548, 2970 Schilde
Telefoonnummer: 033441235
Stad: Schilde
Route: Turnhoutsebaan 548
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: IJssalon Schilde, Cremerie, IJs Oostmalle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lepeltje-Lepeltje Lepeltje-Lepeltje 2 km Heel lekker ijs zeker de mango en de speculaas proberen & hele lieve mensen!
Cremerie Margriet Cremerie Margriet 3 km Lekker ijs, gezellig om even halt te houden.
Recensies
Dito's Ice Cream. Ja goed verzorgde zaak, met lekker Ice Cream. Alleen zit je langs de Turnhoutsebaan ong ter hoogte van Hubo Selfmade Schilde. Relax een ice cream eten op deze locatie zit er niet in, je zit precies op een autostrade. Zeer spijtig.
Hier al verschillende keren ijsjes komen halen,altijd even vriendelijk,en superlekker,wel zeer zuinig met de slagroom,Eten: 4/5
Op Paasdag was het schitterend weer om te wandelen of te fietsen. Ik zag een file van klanten staan bij Dito en ik stopte er ook even. Proficiat aan de uitbaters met hun lekker ijs en vriendelijke bediening maar ook voor het strikt respecteren van alle corona maatregelen.
Een tof ijssalon met heel toffe uitbaters. Ze hebben een vast assortiment smaken en een assortiment dat wisselt, daar durft de uitbater al eens speciale smaken uit. Alle smaken zijn zelf ontwikkeld met echte ingrediënten en geen smaakmakers. Ook de ijscoupes op de kaart zijn plaatjes op zich, zoveel keuze ook. Wie door de fantastische smaak overtuigd is, kan zelfs een ijstaart bestellen.
Heel lekker ijs, zalige pralines, heel toffe zaak met vriendelijke bediening.
Leuke plaats voor een ijsje op het terras. Vriendelijke uitbaters.Eten: 4/5
Heel lekker ijs!! En veel verschillende soorten!Eten: 5/5
Drukke baan. Wel heerlijke ijs en vriendelijke bediening.
Eerlijke échte smaken..superijsjes!!!!
Als je trek hebt in een echt lekker ijsje moet je zeker eens binnenspringen. Je gaat er echt geen spijt van hebben.Verder hebben ze daar nog veel meer lekkernijen. Hun assortiment van zeer speciale pralines. Elke praline op zich is een juweeltje zich en de smaak is betoverend. Zeker een aanrader. Spijtig geen binnenzitplaatsen maar er is een ruim terras aanwezig .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid