facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cremerie Margriet

Adres: Petrus Bogaertslaan 45, 2970 Schilde
Telefoonnummer: 03 383 06 87
Stad: Schilde
Route: Petrus Bogaertslaan 45
Postcode: 2970


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lepeltje-Lepeltje Lepeltje-Lepeltje 883 meter Heel lekker ijs zeker de mango en de speculaas proberen & hele lieve mensen!
Dito’s Ice-Cream Dito’s Ice-Cream 3 km Dito's Ice Cream. Ja goed verzorgde zaak, met lekker Ice Cream. Alleen zit je langs d...
Recensies
Lekker ijs, gezellig om even halt te houden.
Ik kwam hier vroeger als kind toen ik mijn zomers in de Voorkempen doorbracht. Het was erg leuk en nostalgisch om hier even te verpozen en een ijsje te eten met mijn zoon
Bijzonder lekker ijs en goede horentjes kwaliteit en smaak. Redelijke prijs en vriendelijke bediening. Late openingsuren in de zomer. Mogelijkheid om inspiraties van 1 kilo mee te nemen.
Nog altijd even lekker en vriendelijk als vroeger
Waar is de tijd dat moeder in de zaak stond, vader reed met ijskar rond in Schilde, en als het school uit was gingen we hier meer dan wekelijks :- een ijsje eten ... Nog steeds vaste klant na al die jaren, het ijs blijft even lekker!
OK, je komt er niet om van de omgeving te genieten, maar voor dit ijs rij je méér dan één blokje om. Het aantal smaken per dag wordt beperkt tot 3 maar je kan er dan ook zeker van zijn dat hij zeer vers gemaakt werd. Een zoete zonde die ik niet kan weerstaan.
Zoals altijd super lekker
Niet veel keuze van smaken.
Waterachtig ijs zonder smaak. De mokka echt slecht. Chocoladesaus was bruin water. Ongezellig, vuil, vies en onverzorgd. Nooit meer!!!! Gingen proeven om eventueel een ijslam te bestellen maar geen zin om mijn gasten te vergeven.
Lekker ijs en niet duur, wel beperkte smaken maar dat is niet erg voor mij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid