facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Di Stephano

Di Stephano
"De Italiaanse keuken kenmerkt zich door culinaire eenvoud en het gebruik van de beste en meest verse ingrediënten die er zijn. Smaak en versheid staan voorop. Voedingsmiddelen en wijn zijn een fundamenteel onderdeel van de Italiaanse cultuur en voor een heerlijke culinaire reis naar Italië nodigen wij u uit naar Di Stephano te komen. Visgerechten, vleesgerechten, pasta en vegetarische gerechten, die indien u een dieet volgt glutenvrij eten en lactosevrij eten. Hier vindt u authentiek Italiaans eten, huisgemaakte roomijs en meer overheerlijke Italiaanse desserts. Het restaurant is prachtig en rolstoeltoegankelijk."
Adres: Kerkstraat 17, 2970 Schilde
Telefoonnummer: 032956363
Stad: Schilde
Route: Kerkstraat 17
Postcode: 2970


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:30
Donderdag: 12:00 - 14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ago's Ago's 3 km Heel gezellig om te gaan eten en natuurlijk ook super lekker eten!
Bella Italia Schilde Bella Italia Schilde 4 km Een kever gevonden op 1 van de pizza’s. Na telefonisch contact met de zaak gaven ze a...
Recensies
We hebben hier heerlijk gegeten! Super gezellig restaurant met aangename bediening.
Absolute aanrader voor wie van de pure en lekkere Italiaanse keuken houdt! 4 sterren waard Ook door de vriendelijke service van zowel de gastvrouw alsook personeel Eten: 4/5
Prima authentieke keuken met zeer vriendelijke bediening en onthaal. Goede kwaliteit, keer op keer. Mooie locatie. Suggesties van de dag zijn aan te bevelen. Ook aan te raden voor meeneemgerechten! We halen er heel regelmatig lasagne, bolo of vege. Deze zijn steeds heel smaakvol. Jammer dat de fondue geur soms doordringend aanwezig is in het Italiaanse gedeelte van het restaurant. Een aparte afzuiging in het fondue gedeelte zou kunnen helpen dit euvel te verminderen. De suggesties zijn heel fijn gemaakt en zeker de moeite. Ze zijn wel van een hogere prijs dan op de kaart. Informeer dus indien je verassingen wil vermijden. Nog steeds een goede prijs kwaliteit.
Overheerlijk, bediening op niveau, gezellig, een mooie en warme inrichting. Meriam, de gastvrouw, steeds in stijl. Stephano creatief in zijn verse keuken en Wouter is the cherry on top. Voor ons mag het elke dag Di Stephano zijn !
Onlangs zijn we er voor de eerste keer gaan eten, wauw super...! Zéér lekker italiaans gegeten, zeer vriendelijke bediening in een zeer aangenaam kader , een echt toppertje! Gaan we zeer nog herhalen.
Heerlijk gegeten. Eerlijke smaken. Maryann en Stefano, fantastische gastheer en gastvrouw.
Gezellig restaurant, leuke inrichting. De eigenaren zijn super behulpzaam en vriendelijk. Ze nemen alle tijd voor iedereen, alles is mogelijk. Heerlijk gegeten en ons geamuseerd.
Fijne bediening, heerlijk eten voor een goede prijs. Top!
Heerlijk Italiaans restaurant. Het eten is authentiek, ze hebben de classics op het menu staan maar ook veel variatie in nieuwe gerechten. De service is uitmuntend. Take away is ook zéér lekker. Merian & Stephano, heel erg bedankt iedere keer voor het feestje voor de papillen!
Super lekker en leuke pace 2 B !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid