facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bella Italia Schilde

Bella Italia Schilde

Info

www.bellaitaliaschilde.be



"Bella Italia is een restaurant met meer dan 25 jaar ervaring in het serveren van kwaliteitsvolle Italiaanse gerechten. Buiten onze vaste menukaart, werken wij met suggestie's die elke maand vernieuwd worden. Onze pizza's worden bereid in een traditionele houtoven."
Adres: Turnhoutsebaan 452, 2970 Schilde
Telefoonnummer: 033831669
Stad: Schilde
Route: Turnhoutsebaan 452
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: Bella Italia menu, Pizza Schilde, Italiaans restaurant Schilde, Pizza Bella Italia, Italiaans restaurant Zoersel, Camping Bella Italia, Verona 2, Restaurant Schilde Turnhoutsebaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ago's Ago's 2 km Heel gezellig om te gaan eten en natuurlijk ook super lekker eten!
Di Stephano Di Stephano 4 km We hebben hier heerlijk gegeten! Super gezellig restaurant met aangename bediening.
Recensies
Een kever gevonden op 1 van de pizza’s. Na telefonisch contact met de zaak gaven ze aan dat dit “normaal” was vanwege hun houtoven. Compensatie was niet mogelijk want ze vonden dat ik “overdreef”. Hun reactie was zelfs nog schandaliger dan het feit dat er een insect op een pizza lag. Hier bestellen we alvast nooit meer!!!
Verrukkelijk eten. Hier moet je zeker eens komen eten. Ik vind het een gezellig interieur en de stoelen zitten heel comfortabel is ook belangrijk als je langere tijd aan tafel zit. Lekkere wijn en een vlotte en super sympathieke bediening. Een echte aanrader!
Fantastische zaak. Super gezellig en vriendelijke bediening met vlotte service. Enorm lekker eten ! Zeker de moeite waard ! Top !
Lekkere pizza's, gezellig interieur, kindvriendelijk en een vlotte bediening.
Een van de betere Italiaanse restaurants in de buurt. Lekker eten, Italiaanse sfeer, gezellig,... Ik kom er graag Eten: 5/5
Hadden op voorhand verwittigd dat we met een 90 jarige dame kwamen. We werden in de familieplaats gezet waar echt een overlast was van lawaai van de vele kinderen. We waren met 6 personen en konden mekaar amper verstaan. De maaltijden waren ook niet meer zoals daarvoor. Er was ossobuco besteld en het vlees was heel droog. Vroeger graag gekomen maar dit was de laatste keer.
Slechte bediening, het eten was smaakloos de pasta met kip en curry was aan het verzuipen in de saus en de bolognese had geen smaak zelfs de tomatensoep was smaakloos, jammer want we komen hier al jaren . Na de reactie van de eigenaar, we hebben dit wel tegen de garcon verteld, en toen kon hij de kritiek ook niet aanvaarden, dan stak hij het op de warmte, jammer van hun reactiewat al genoeg zegt over hen, maar waarom we nooit een goede reactie hebben geschreven is omdat het eten wel lekker was, maar de service niet altijd :
Het eten is prijs-kwaliteit top! De bediening is dit alles behalve. Een garconeigenaar? die bij de collega aan de pizza oven staat te roken, diezelfde garçon die het niet kan laten 10 keer tegen het hoofd van een kind van 3 jaar te duwen/kletsen ook al heeft het kind al 3x gevraagd hiermee te stoppen, wederom dezelfde man die vrolijk een knietje in iemands leuning plaatst zodat de persoon vooruit schuift omdat zij naar zijn mening iets te ver van tafel zat, eten op de juiste plek zetten is teveel gevraagd.... Aanpakken of het blijft staan, wat betreft de overige zaken qua bediening... Ronduit boertige, eigenwijs en dégoûtant. En ja ook wij komen hier al jaren, ook wij vinden het eten lekker voor zijn prijs, ook wij vonden de bediening altijd ondermaats maar na ons groep etentje enkele dagen geleden was de maat vol. De tafel naast ons vond dit trouwens ook, want we hebben het er met elkaar nog over gehad. Bella Italia... Goed bezig qua eten... Chapeau!, maar doe iets aan de bediening! Ronduit zielig!
Echt heel lekker gegeten. Gezellige ruimte en vriendelijk personeel. Aanrader
Zeer lekker gegeten prijs kwaliteit! Zowel de pizza ‘s, lasagna, cannelloni, ravioli waren erg vers bereid. Bediening was erg goed. Zeer vriendelijk, ook leuk en speels naar de kinderen toe!! We komen nog eens terug!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid