facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dex

Dex
"Bij Dex Easy Car Shopping vind je gegarandeerd je droomwagen. Kies uit 1000 nieuwe en bijna nieuwe wagens van verschillende merken."
Adres: Lakborslei 81, 2100 Deurne
Telefoonnummer: +3233261122
Stad: Deurne
Route: Lakborslei 81
Postcode: 2100


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dex hybride, Dex Ieper, Garage DEX Sint-Niklaas, Dex Arendonk, DEX autoscout, Dex Brugge, Dex Kortenberg, Dex Oudenaarde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ECC European Car Center ECC European Car Center 1 km Heel correct op gebied qua afspraak werkzaamheden en kostprijs en op de koop toe mee...
European Car Center European Car Center 1 km Mooie auto's, leuke verkoper...
Peugeot Deurne Peugeot Deurne 2 km Officiële Peugeot-verdeler
Pedro Motors Pedro Motors 2 km Pedro Motors Pedro Gato Belcrowlaan 26 B-2100 Deurne
Ford Denayer Ford Denayer 2 km Geen service en veel te duur... Mijn wagen was defect en ik kon niet meer starten. Vi...
Recensies
Wij vertrokken voor goe naar spanje nog een groot nazicht laten doen bij dex in Deurne onderweg begong onze auto te smoren vanonder de mensen op de auto strade deden teken da er iets aan den auto was wij onderweg gestopt en wd bleek fout can de garage ze hadden er juist nieuwe olie opgedaan en de boit lekte wij hadden er 600 eu da we in België moesten betalen wij naar een audi garage in spanje die hebben alles gemaakt en zeiden das een fout van de garage in België dus moesten we daar ook nog eens 600 eu betalen heb ne mail gestuurd naar de garage in België en willen ni tussen komen me de kosten alleen als we het factuur laten veranderen maar das onmogelijk dus mensen wou da effe kwijt
Hele fijne ervaring met jullie collega Nader. Bedankt voor snelle opvolging van mijn dossier en voldoende informatie over alles. Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe wagen. Goed bezig Dex!
Zeer slecht ervaring, ik raad het niemand aan om hier een auto te kopen eerst ontvangen ze je met open armen en glimlach, en ze verkopen je een auto met garantie maar als er een probleem is met de auto die binnen de garantie valt trekken ze zich terug en willen ze je niet meer helpen zeer onprofessioneel dit en tot nooit meer.
Supervriendelijke ontvangst door Nader en prima afhandeling bij ophalen van de wagen. Dikke aanrader en bedankt Nader. Top!
Nader, vriendelijk, behulpzaam! In 2 dagen tijd is de lening al goedgekeurd je krijgt snel reacties wordt snel geholpen en je vragen zijn snel beantwoord! Nader is een eerlijke mens, bedankt voor alles!
Heel goede ervaring echt goede verkoper altijd snelle servies zit je met vragen ofzo als direct antwoort respect voor deze verkoper zo zullen er meer moeten zijn grt JL
Ik ben zeer tevreden met Nader. Super goeie service! Ik ben heel blij met mijn auto.
Wederom voor de 3de keer een super service via Nadar, alles weer tip-top geregeld en in orde, da is nen topverkoper met alles erop en eraan, wederom mooie auto gekocht, dus team dex, bedankt voor de super service !!
Vriendelijk contact met de verkoper Nader,vlotte afhandeling ook van de overname. Snelle aflevering van geladen EV in propere toestand. Niets dan lof doe zo verder DEX.
Hele goede ervaring gehad met het kopen van een auto bij Dex Deurne. Vanaf de eerste dag hartelijk ontvangen en grondig geïnformeerd geweest door Nader. Echt een aanrader voor kwaliteitsvolle service met dat ietsje meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid