facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dentimex Lloyd George

Dentimex Lloyd George
Adres: Avenue Lloyd George 6 Lloyd Georgelaan 6 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 626 22 80
Stad: Brussel
Route: Avenue Lloyd George 6
Huisnummer: Lloyd Georgelaan 6
Postcode: 1000


Recensies
Als ze qua schema's flexibel zijn, niets om over te klagen. Ik was teleurgesteld door het gedrag van de arts die mij behandelde niet vanwege de verstrekte informatie, maar vanwege de daaropvolgende diensten die werden geclaimd. Dentimex gaat er prat op een bedrijf te zijn dat diensten aanvraagt ​​tegen het Inami-tarief... niet van al hun doktoren lijkt het! Daarnaast is er te veel verloop bij hun artsen, waardoor geen van hen uiteindelijk uw zaak kent of volgt of zich geïnvesteerd voelt... Ik was gisteren behoorlijk teleurgesteld over het gedrag van zowel de directeur van de praktijk die aan het woord was over winkelen in een luxe winkel kan niet iedereen zich een beetje terughoudendheid veroorloven... en over hun dokter die krankzinnige prijzen rekent na elders ingewonnen informatie... een aanvullende verzekering is geen rechtvaardiging om mensen op te lichten! Kortom, goed vervolg
Ik nodig je uit om te reizen! Onthaald worden in een kliniek zoals in een hotel is uniek in Brussel! Klasse, smaak, comfort, respect en hygiëne, zonder meer uit te geven dan bij mijn oude tandarts! De volgende meeting is al geboekt! Proficiat aan het hele team!
Ik heb mijn tandarts die mij al jaren volgt die daar werkt. Altijd tevreden over haar zorg. Om nog maar te zwijgen van de prachtige omgeving die ons wordt aangeboden.
Ik heb al 2 dagen kiespijn. Ik ben een vaste klant, dus belde ik gisteren om een ​​afspraak te maken met mijn tandarts. Een onvriendelijke en zeer aanmatigende man die veel moeite heeft om zich in het Frans uit te drukken antwoordt dat mijn tandarts er niet meer is... Eerste nieuws... En hij geeft me een afspraak voor over 10 dagen!! Ik vraag hem of hij denkt dat ik het 10 dagen volhoud met mijn kiespijn, het is al 2 nachten dat ik niet zoveel heb geslapen dat ik lijd. Geen antwoord... Na 10 minuten gepalaver biedt hij me een afspraak aan voor vandaag. Ik aanvaard. Vanmorgen moet ik mijn winkel sluiten om naar mijn afspraak te gaan. Ik sta op het punt naar de tandartspraktijk te gaan als ik een telefoontje van hen krijg dat hun tandarts niet komt en dat ze de afspraak afzeggen!!! Onaanvaardbaar!!! Mijn man belt terug om uitleg te krijgen en daar lacht een verfoeilijke en verfoeilijke vrouw die weigert haar naam te geven, maar die zichzelf voorstelt als de verantwoordelijke van dit centrum, mijn man uit omdat ze hem voor een vrouw had gehouden en zegt hem dat hij zou een shemale kunnen zijn!!! Hallo??? Maar wat zijn deze mensen??? Ik vind het moeilijk te geloven dat je met zo'n instelling een tandartspraktijk in Brussel kunt openen. Alsjeblieft, als je homofoob bent en niet weet hoe je moet werken, breng ons dan niet zo aan!!! Ik ben geschokt door deze mensen!!! En ik ben niet van plan stil te blijven staan.
In eerste instantie zijn we tevreden met de snelle afspraken die we kunnen maken, maar uiteindelijk verlaten de tandartsen die u volgen 's nachts het centrum, we proberen u elders te verplaatsen naar een andere tandarts, zonder de reden op te geven. de stomatoloog van het centrum is blij met een flinke ereloonoverschrijding terwijl het centrum akkoord zou moeten gaan en u niet op voorhand gewaarschuwd wordt voor deze overschrijding! en de juiste diagnose niet weet te stellen, dwingt u tot je hebt geopereerd in zijn privékliniek. Ik heb deze Dr. F. gemeld bij de Orde van Geneesheren wegens medische fout, zoek competentie elders!
Ik werd heel goed ontvangen, zowel door het administratief personeel als door de zeer bekwame tandarts! De kliniek is uitzonderlijk hygiënisch!
Ik was erg onder de indruk van de professionele ontvangst ter plaatse, de geweldige tandartsen in een omgeving die niet minder is. We vinden dat de tandartsen die ter plaatse werken zowel de klant als zijn portemonnee respecteren.
Deze plaats was op een gegeven moment redelijk goed, daarna heeft het een nieuwe tandarts die niet helemaal weet wat ze doen en het niveau van professionaliteit is erg slecht. Ook vaardigheidsniveau. Voorkomen.
Ik was doodsbang voor tandartsen... Angst die definitief weg is sinds ik Dentimex leerde kennen!!! Super welkom, super schone en stijlvolle plek, en de tandarts heeft mijn abces zonder de minste pijn en met de grootste zoetheid verwijderd!!! Ik raad aan !!!
Goede sfeer! De tandartsen zijn uiterst bekwaam, het decor is magnifiek.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dentimex Lloyd George.

Brussel orthodontisten

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue Lloyd George 6 brussel kindertandartsen kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Dentimex Lloyd George adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Dentimex Lloyd George. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Dentimex Lloyd George delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dentalis Dentalis 1 km Deze tandartspraktijk is ongetwijfeld een van de beste in Brussel! Dr. Loseke werd mi...
Clinique Dentaire Neptune Clinique Dentaire Neptune 3 km Zeer attent voor de patiënt, zeer professioneel en betrokken bij zijn werk. Onberispe...
Cabinet Dentaire Kristina Nil Cabinet Dentaire Kristina Nil 4 km Zeer voorzichtige en zachtaardige tandarts, vriendelijke en vriendelijke persoonlijkh...
Dental Anspach Dental Anspach 4 km Vertaald door Google Ik kan me niet voorstellen hoe de service van deze kliniek kan w...
iDent Clinic iDent Clinic 7 km Top service! Ik heb een parodontal behandeling gehad. Ben zeer tevreden! Ik ben zo bl...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid