facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cabinet Dentaire Kristina Nil

Cabinet Dentaire Kristina Nil
Adres: Square Ambiorix 21 Ambiorixsquare 21 Centre Médical Ambiorix 21, Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 733 75 80
Stad: Brussel
Route: Square Ambiorix 21
Huisnummer: Ambiorixsquare 21
Postcode: 1000


Recensies
Zeer voorzichtige en zachtaardige tandarts, vriendelijke en vriendelijke persoonlijkheid. Gedetailleerde uitleg. Een begripvol team, ook na een uur vertraging. Het was een prettig en pijnloos bezoek. Sterk aanbevolen!
Volledig vertrouwen in deze tandarts. Professioneel++. Ze houdt erg van preventie en voorlichting in vergelijking met andere tandartsen hier, wat ik erg waardeer.
Super, ik kan alleen maar bevestigen dat ze eerder heel aardig, heel professioneel zei, ze nam de tijd om me 2 gaatjes te behandelen, waaronder een grote... 45 minuten werk, onberispelijk, ze gaat er geleidelijk aan. Geen pijn. Gefeliciteerd.
Ik raad het niet aan. De tandarts en de mensen van haar team zijn onbeschoft en arrogant. Er zijn betere tandartsen in Brussel.
Ben er een keer geweest. Ik had een uitstekende ervaring. De dokter legde alles tot in detail uit en maakte goed schoon.
Fantastische en zeer professionele tandarts. Verder een heel aardig mens! Sterk aanbevolen.
Uitstekende tandarts, efficiënt en zeer goed advies
Heel aardig, neemt de tijd om uit te leggen, ik ben blij met haar werk!
Zeer professioneel en getalenteerd. Niet slecht ondanks mijn vrees. Ze neemt de tijd.
Geweldige tandarts, zeer zorgzaam
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Cabinet Dentaire Kristina Nil.

Brussel algemene tandheelkunde

openingstijden, locatie, vervoer. Square Ambiorix 21 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Cabinet Dentaire Kristina Nil adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Cabinet Dentaire Kristina Nil. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Cabinet Dentaire Kristina Nil delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dental Anspach Dental Anspach 2 km Vertaald door Google Ik kan me niet voorstellen hoe de service van deze kliniek kan w...
Dentimex Lloyd George Dentimex Lloyd George 4 km Als ze qua schema's flexibel zijn, niets om over te klagen. Ik was teleurgesteld door...
Dentalis Dentalis 4 km Deze tandartspraktijk is ongetwijfeld een van de beste in Brussel! Dr. Loseke werd mi...
iDent Clinic iDent Clinic 5 km Top service! Ik heb een parodontal behandeling gehad. Ben zeer tevreden! Ik ben zo bl...
Clinique Dentaire Neptune Clinique Dentaire Neptune 5 km Zeer attent voor de patiënt, zeer professioneel en betrokken bij zijn werk. Onberispe...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid