facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Nieuwen Appel

Den Nieuwen Appel
Adres: Trappistenweg 33, 8978 Watou, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 057 38 80 51
Stad: Watou
Route: Trappistenweg 33
Postcode: 8978


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: boltra watou, de wijngaard poperinge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bar Bernard Bar Bernard 2 km De lekkertse biertjes drinken met uitzicht op Frankrijk ... Het heeft wel iets :- ......
De Filosoof De Filosoof 4 km Zeer leuk en gezellig bibliotheekcafé met een heel groot aanbod aan boeken. Er is een...
Recensies
Zeer gezellig cafétje, het is zeer orgineel hoe ze het gedaan hebben met de serre. Je kan er ook een leuk familiespel spelen genaamd boltra het is leuk voor groot en klein. Zeker een aanrader om is te doen als je dichtbij bent! Kindvriendelijkheid: Een zeer leuk familiespel
Op 1 oktober ging onze familie eens boltra spelen. Het was er zeer druk en van een onthaal was geen sprake. Na wat draaien en keren konden we vragen waar we ons dienden aan te melden. Na onze aanmelding gingen we braafjes naar de boltrabaan. Deze bleef bezet tot 16:10, want deze groep was ook later begonnen, vertelden ze ons. Toen de baan beschikbaar was, bleven we wachten tot iemand verscheen en uitleg zou geven. Uiteindelijk ben ik dan maar zelf naar het onthaal gestapt. Dit zal ik ook niet vergeten !!!! Zelfs het personeel ontsnapte niet aan zeer fel commentaar. Na het spel en de verplichte consummatie meldde ik me opnieuw aan in de bar. Wat er allemaal gaande was, daar zal ik me niet over uitspreken. Maar ik kan enkel zeggen dat er van vriendelijkheid geen sprake was. De afrekening was ook een kleine verrassing.... Toen ik enkele maanden geleden de boeking deed, was er sprake van 2€ consummatie in prijs inbegrepen. Er is inderdaad aan de site gewerkt.... Maar er werd me kortaf gezegd dat het al meer dan een jaar niet meer van toepassing is.... Ik denk niet dat ik het gefantaseerd heb.....Op de vraag die me 3 keren gesteld werd of we het leuk vonden..... ja, het spel was leuk, al de rest was een schande !!!
Leuk spel op een leuke locatie. Met vrienden hier voor de eerste keer een uurtje gaan spelen nadat mevrouw ons deskundig de spelregels had uitgelegd. Voor herhaling vatbaar!
Hele leuke Boltra ervaring gehad met de familie, ook voor de kids een aanrader. Nadien hele lekkere stoofvlees met frieten gegeten. Wij komen zeker nog eens terug…
We hebben er een leuk spel van gemaakt , plezier moet je ten slotte zelf maken, met paard en koets de westhoek rond en een spelletje boltra , super grtjs Myriam
Top plaats Super ontvangst van de gastvrouw en heel lekkere Picon. Super trip voor een ontspannende en gezellige stop tijdens uw uitstap !!
Met een grote groep van 16 man gaan spelen. Vriendelijke ontvangen en veel plezier gehad. Zeker een aanrader om eens iets unieks te doen.
Dat hier veel mensen als eerste keer gaan, dat begrijp ik, maar wie gaat hier een tweede keer langs gaan, zo'n onvriendelijke bediening, NOOIT kom ik hier nog eens langs!!! Ik vraag me af wie wel nog een snak en een snauw wil? Kan ik ook nul sterren geven aub?
Na de boltra lekker gaan eten in de zaak. De bediening was vlot en vriendelijk. Het eten was uitzonderlijk lekker. Het is een aanrader. In naam van een groep die een reunie hadden in Heuvelland.
De nieuwe appel is een begrip/instituut in de westhoek. Vlotte bediening, leuk spel op recent vernieuwde boltra baan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid