facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar Bernard

Bar Bernard
Adres: Trappistenweg 23B, 8978 Watou, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: + 32 57 38 80 21
Stad: Watou
Route: Trappistenweg 23B
Postcode: 8978



op zoek naar gerelateerd: Bar Bernard Watou menukaart, Bar Bernard OPENINGSTIJDEN, Trappistenweg 23 8978 Watou, Reserveren Bar Bernard, Facebook Bernard, Bar Bernard Geluwe, B&B Sint Bernardus Watou, Brouwerij Watou openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Nieuwen Appel Den Nieuwen Appel 2 km Zeer gezellig cafétje, het is zeer orgineel hoe ze het gedaan hebben met de serre. Je...
De Filosoof De Filosoof 2 km Zeer leuk en gezellig bibliotheekcafé met een heel groot aanbod aan boeken. Er is een...
Recensies
De lekkertse biertjes drinken met uitzicht op Frankrijk ... Het heeft wel iets :- ... Zeer mooie ingerichte zaak en een leuke menukaart in het bar-gedeelte.
Toplocatie, schitterend uitzicht. Heel vriendelijke bediening. Kaart is uitgebreid. Hebben alleen een hapje genomen pizza, was wel superlekker. En natuurlijk de bieren geproefd van de brouwerij. We wisten al dat deze super waren.
Mooie locatie, prachtig uitzicht op de Panorama. Het eten ruikt en ziet er lekker uit, het is wel druk de zondagmiddag, of het eten lekker is kan ik jammer genoeg beoordelen, het was volzet, de drankjes waren wel in orde. En de mensen waren heel vriendelijk.
Prachtig uitzicht, zeer goede bieren. Redelijk duur voor wat het is, de bieren zelf zijn ook duurder dan ergens anders, ook al zit je hier bij de bron. De droge worst is uitstekend, het brood met smout ook een absolute aanrader!
Het stoofvlees is een aanrader! Geniet ook van het prachtige uitzicht. Heel modern mooi interieur.
Wou er toch eens heen uit nieuwsgierigheid en éénmaal daar met een drankje direct besloten om er te blijven eten. Lekkere beperkte kaart met verse ingrediënten en de porties zijn meer dan voldoende. Ook chapeau voor de bediening. Maar, als het weer meezit en je buiten kunt zitten, dan vergeet je waar je bent... Wat een zicht.
Schitterend uitzicht over de streek, terwijl je kan proeven van een heerlijke Sint-Bernardus. Niet geproefd van het eten, maar het rook wel lekker.
Aangename sfeer, vlotte bediening en lekker gegeten
Mooie locatie met panoramazicht. Lekkere keuken en vriendelijke bediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid