facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Achtsten D

"Weekend danscafe met discobar ,2de zondag v/de maand en laatste vrijdag v/de maand popcorn soirée music 50,60,70, alle party's kunnen ook ,locatie en discobar gratis ,vrijdags discobar gratis vanaf 50 pers ,privefeesten kan ook enkel de zondag niet de 2 de zondag ,verzorging traiteur kan ook .Muziek swing ,jive ,disco ,Motown ,rock&roll ,popcorn !!!! Ambiance verzekerd ! Iedereen welkom "
Adres: Brusselsesteenweg 472 , Mechelen 2800, BE
Telefoonnummer: 015 43 21 06
Stad: Mechelen
Route: Brusselsesteenweg 472
Postcode: 2800


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bar Marie Bar Marie 2 km Zeer goed bereikbaar, slechts enkele minuten stappen van station Mechelen tot daar. V...
Panos Panos 2 km
Friends Friends 2 km Zeer onvriendelijk dienst geweigerd om buiten te eten hoewel ik omwille van mijn rols...
Taverne Vissershuid Taverne Vissershuid 2 km Gesloten met de lockdown. Er staan geen meldingen van take a way. Ziet er vervallen u...
Muske Pitter Taverne-Hotel Muske Pitter Taverne-Hotel 2 km Ontvangst was vriendelijk, meneer legde van alles uit a.d.h.v. een kaart. Direct beta...
Bitanick Bitanick 2 km Ze hebben een beetje oud ijzer aan elkaar geplakt en noemden het kunst. Daarna hebben...
Foyer van 't Arsenaal Foyer van 't Arsenaal 2 km Heel aangenaam om te bezoeken
Via Via Via Via 2 km Wat een uniek en gezellig kader om op een zonnige weekend namiddag even te relaxen en...
Antverpia Antverpia 2 km
Jukral Jukral 2 km
Recensies
Toffe bruin kroeg in Mechelen, om na het werk een pint te gaan pakken met de collega'sEten: 3/5
Uitbater is een kennis uit het verleden. Herkende mij nog en is toch ongeveer 40 jaar geleden dat we mekaar hebben gezien. LeukService: 4/5
Leuke plek om iets te gaan drinken. Heel vriendelijke bediening. Kommetje chips bij je bestelde drank. Fijne attentie. Parkeren: Slechts een paar parkeerplaatsen voor de deur, maar voldoende op wandelafstand. Opgelet, met de huidige wegwerkzaamheden is het soms even aanschuiven voor je kan parkeren.
Deftig en aangenaam om met vrienden en kennissen iets te drinken.
Gezellig authentiek café goede licht- en klankinstallatie . Leuke party's voor 50plussers tijdens het weekend. Sympathieke uitbaters. Aanrader!
Persoonlijk vind ik het beste cafe. De patron is super vriendelijk en organiseerd met een grote regelmaat een feestje met een thema. Smiddags kan je hier terrecht voor een heel lekker eetsoep. Voor deze soep komen mijn collega's en ik wekelijks af!
Frank was een zeer vriendelijke barman, die ons naast de lekkere drankjes ons ook nig 2 zakken chips gaf en de keet samen met ons open hield tot 3 om nog een gezelschapspelleke te spelen. Echt een aanrader voor iedereen die door de week een avondje op te vullen heeft op verplaatsing.
Supergezellige oude kroeg. Kom hier vooral voor de heerlijke, ruim geproportioneerde soep. Let wel: enkel cash betalen.
Elke keer we er komen beseffen we dat het weer véél te lang geleden was. Altijd super vriendelijke bediening, altijs lekker en perfect geserveerde drankjes. Een aanrader.
Vriendelijke baas ..grote portie chips bij elke consumptie... overdekt terras, wat nodig was met regen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid