facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delhaize Brasschaat

Delhaize Brasschaat
Adres: Bredabaan 196, 2930 Brasschaat, België
Telefoonnummer: 03 653 50 04
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Brasschaat
Route: Bredabaan
Huisnummer: 196
Postcode: 2930


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–21:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ALDI ALDI 147 meter Zeer goed en zeer vriendelijk personeel
Colruyt Colruyt 208 meter Het is altijd kijken naar de datums, al meerdere keren een product meegepakt dat over...
Carrefour market BRASSCHAAT Carrefour market BRASSCHAAT 1 km Versafdelingen zijn van zeer goede kwaliteit en altijd heel vriendelijk personeel. Ik...
Recensies
Bij Delhaize komen wij wekelijks onze boodschappen doen. Ze hebben steeds een goed en vers assortiment. De gangen zijn heel ruim. Het personeel is steeds heel vriendelijk.
Delhaize, een bekende supermarkt in België,nWaar je terecht kunt voor al je dagelijkse benodigdheden, allebei.nVerse groenten, fruit en heerlijke broodjes,nDelhaize heeft het allemaal, het is echt een snoepjesdoos.nnOf je nu op zoek bent naar verse vis of vlees,nOf misschien wat lekkere snacks voor bij de televisie, een beetje geestig gehees.nDelhaize heeft een breed assortiment aan producten,nEn biedt kwaliteit en gemak, dat is wat ze uitdelen als punten.nnDus als je boodschappen wilt doen met gemak en plezier,nGa dan naar Delhaize, het is altijd een goede keuze, keer op keer.
Mooie winkel maar voor ons Nederlanders veel te duur.
Goed aangevulde winkel. Aangenaam personeel. Goede kwaliteit, prijs en assortiment in de verse visafdeling. De beenhouwer sneed ook een stuk op maat voor de bbq.
Ruime winkel ondergrond parkeren geweldig en vriendelijk personeel ruim assortiment
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid