facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour market BRASSCHAAT

Carrefour market BRASSCHAAT
Adres: Bredabaan 517, 2930 Brasschaat, België
Telefoonnummer: 03 650 06 11
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Brasschaat
Route: Bredabaan
Huisnummer: 517
Postcode: 2930


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–21:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delhaize Brasschaat Delhaize Brasschaat 1 km Bij Delhaize komen wij wekelijks onze boodschappen doen. Ze hebben steeds een goed en...
Colruyt Colruyt 1 km Het is altijd kijken naar de datums, al meerdere keren een product meegepakt dat over...
ALDI ALDI 1 km Zeer goed en zeer vriendelijk personeel
Recensies
Versafdelingen zijn van zeer goede kwaliteit en altijd heel vriendelijk personeel. Ik kom hier altijd voor mijn verse producten en ik ben zeer tevreden.
Als hollander is het hier genieten van een ruim assortiment.nEnige nadeel is de visgeur die door de hele winkel hangt, wij haalden ijskoffie's en daar zat ook vislucht aan de verpakking.
Mensen zijn altijd vriendelijk en helpen je meteen.nWinkel is altijd proper en verzorgd.nDe producten zijn ook van heelnGoede kwaliteit.nTop winkel!
Ruil hier je sodastream flessen NIET in!nIk wou dit een tijd geleden doen aan de balie en ze vielen uit de lucht toen ik vroeg voor het leeggoed ticketje normaal 12eur. Ik moest de volle pot betalen 13eur want van leeggoed hierop hadden ze nog nooit gehoord staat nochtans wel op de fles. Heb dan maar snel mijn lege fles terug gevraagd en vandaag laten omwisselen bij de colruyt.nnWat doen ze met al die lege cilinders dan? Lekker zelf binnenbrengen als leeggoed? Hieronder mijn leeggoed ticketje bij Colruyt.
Altijd heel vriendelijk personeel. Als je iets niet vind, is het nooit een probleem om mee te gaan en te tonennwaar het staat. Veel leuke aanbiedingen. Een heel grote keuze in producten voor de feestdagen voor elk budget.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid