facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zeeman PRO

De Zeeman PRO

Info

Leverancier van professionele duikapparatuur - Supplier of Professional Diving Equipment, Commercial Diving, Military Diving, Sport Diving, Medical Hyperbaric - Fournisseur d'équipements de plongée professionnels. Sinds - from - depuis 1976!

Geschiedenis

De Zeeman Pro is active as a supplier for all diving equipment for the commercial and military sector.
De Zeeman Pro is renowned for supplying a range of high quality equipment to those involved in the diving industry.The headquarters based in Mechelen – Belgium, De Zeeman Pro has been providing companies all over the world with equipment for the past 40 years.
We are also exclusive dealers for KMDSI, Ansell Viking, Broco, Stanley Hydraulic, IHC Hytech, Cygnus, Videoray,…

Adres: Steenhoevestraat 4, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: +32 15 43 01 31
Stad: Mechelen
Route: Steenhoevestraat 4
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Duikshop Hasselt, Zeeman België, Scuba Service, Duikgereedschap
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Turnwinkel.be Turnwinkel.be 4 km Zeer vriendelijke dame, niets teveel of te zwaar om ons te helpen.
Duikcentrum Scuba College Duikcentrum Scuba College 5 km Zeer leuke club met leden van alle leeftijden! Gezellige familiere club. Ideaal voor ...
Duikclub The Dive Friends Duikclub The Dive Friends 8 km Een aantal vrienden hebben duikclub “The Dive Friends” vzw opgericht.
Recensies
In Juni 2020 heb ik mijn ontspanner en duikfles binnen gebracht voor onderhoud. Één jaar later in Mei krijg ik een telefoontje dat ze eindelijk klaar zijn, omwille van Corona snap ik dat het lastig was om te op tijd klaar te krijgen... Maar 12 maanden? Eenmaal aangekomen vroeg ik of er iets van de prijs af kon. €450 in totaal. Dit ging niet, en ook geen Goodwill. Service zelf was goed en vriendelijk. Ik duik al meer dan 20 jaar, heb zelf een duikcentrum gehad in Cyprus voor 10 jaar en ik heb verstand van PR, helaas zijn ze hier in de mist gegaan en kan geen goede commentaar geven naar hun tegemoet koming naar de klant toe. Ik ken helaas teveel mensen die Zeeman Pro hebben aangeraden. Nu zal ik dit in retrospectie anders verhalen naar hun toe. Zelfs geen excuus, sorry of bedankje dat het zo lang geduurd heeft. Na 2600 certificaties, 12000+ duiken en 20 jaar ervaring zal ik de Zeeman Pro niet aanraden aan mijn collega duikers.
Super vriendelijke bediening.alles vlot bekeken en geregeld in deze drukke tijden.en ook het duikpak dat moest opgestuurd worden was rap ter plaatse ...dank u voor de goede service en de schappelijke prijs...
Vandaag daar een bezoek gebracht om mijn duikfles te hervullen. Krijg je doodleuk te horen dat ze je op maandag en dinsdag als recreatieve duiker niet verder helpen. Nochthans op de Google MyBussines pagina van jullie winkel staat de winkel als open vermeld. Tot tweemaal toe heb ik een medewerker hiermee geconfronteerd maar er was geen enkele bereidwilligheid om mij verder te helpen noch emphatie van desbetrokken persoon. Voor mij een kale heen en terugreis van 30Km. pas jullie openingstijden aan AUB. Mij zie je hier niet meer.
Vriendelijke en behulpzame mensen daar. Tijd voor overleg en uitleg. Benieuwd wat ze binnenkort kunnen doen aan mijn suunto duikhorloge.
Vandaag 11 januari binnengestapt voor oa een standaard nazicht van een ontspanner. Men vertelde mij doodleuk dat dat tot eind februari zou duren. "We zijn veel bezig met onze professionele helmen" was een reden. Dus zeker niet geschikt voor sportduikers, ondanks dit online wel zo aangegeven staat op hun eigen site.
Ondertussen al 25 jaar klant. Zegt genoeg, zeker? Nooit klachten gehad, prima service. Een aanrader voor duikers van het Mechelse en ver daarrond!
Niet voor particulieren. Geen tijd voor een particulier. Twee uur kwijt en nog geen lucht in mijn fles!
Zeer goede​ uitleg en ze weten wat een beginnende duiker nodig heeft. En geven je exact wat je nodig hebt aan een betaalbare prijs!
ben er super geholpen.
Goede service en vriendelijk professionneel personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid