facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Yogastee

De Yogastee

Info

° Yoga in Mol Gompel | Kleine groepen
° Spierversterkende Vinyasa Ashtanga Yoga
° Zachte ontspannende Yin Yoga
° Yoga Nidra: diepe ontspanningstechniek voor lichaam & geest
www.deyogastee.be | #deyogastee



"Welkom bij de yogastee! Dé yogastudio in Mol met een ruim aanbod aan lessen, workshops en webwinkel.Heb je nood aan rust in je hoofd? Wil je fysiek sterker of flexibeler worden? Meer energie en zelfvertrouwen ontwikkelen? Ben je op zoek naar meer balans in je leven? Of gewoon nieuwsgierig?De yogastee is een gezellige yogastudio waar authenticiteit en persoonlijke aandacht centraal staan. Je volgt les in kleine groep om individuele begeleiding te kunnen garanderen.Van rustige tot actieve yogavormen, voor ieder wat wils op ons uurrooster. Kom een keertje proberen en ontdek zelf wat yoga voor jou kan betekenen.Namasté, Tina"
Adres: Dreef 22, 2400 Mol (België)
Telefoonnummer: 0032495942825
Stad: Mol
Route: Dreef 22
Postcode: 2400


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 22:00
Dinsdag: 19:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Groepslessen Mol, Momoyoga Lesrooster, Momoyoga yogastee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Body-Focus Body-Focus 3 km Katrien verzorgde gedurende enkele weken een middagsessie power pilates voor enkele c...
Recensies
Tina is een geweldige, down-to-earth, teacher die iedereen helpt de juiste uitdaging in de asana te vinden. Mooie, gezellige en leuke studio waar een theetje warm staat. Start to Asthanga reeks is een aanrader voor beginners en ook voor mensen die even uit practice zijn of die gewoon meer inzicht willen binnen deze vorm van yoga. 100% recommended op alle vlakken!
Elke week yin of gentle yoga. Tina ligt alles super uit. Fantastische lessen, kom er telkens zen van terug . Het maakt niet uit of je beginnend of gevorderd bent, verschillende opties worden uitgelegd.
De zwangerschapslessen in Yogastee zijn echt een quality momentje voor mezelf. Een rustig yoga uurtje, maar toch ook inspannend genoeg en je bepaalt je eigen tempo. Tina stimuleert ook naar je eigen lichaam te luisteren en te zoeken wat voor jou goed voelt. Ideaal om tijdens je zwangerschap fit te blijven op een ontspannende manier. Net een 2de reeks gestart, want dat uurtje per week doet me zo een deugd!
Super toffe lessenreeks. Zelfs voor een 53 jarige houten plank was het genieten tot de laatste minuut!
Zwangerschapsyoga bij Tina is een echte aanrader voor elke toekomstige mama, sportief of niet. Een heerlijk moment om connectie te maken met je kindje en je veranderende lijf te ondersteunen onderweg. Tina focust op alles en kijkt naar elke mama in spe om de oefeningen eventueel aan te passen aan de grote van je buik of kwaaltjes. En dan nog een mega pluspunt, de wekelijkse mail met een lesfilmpje om door de week nog extra met haar te kunnen oefenen en een ‘us-time’ moment met je kindje te hebben! En dat alles in een topsfeer en gezellige groep! Aanrader voor iedere zwangere vrouw en ik kom sowieso terug bij een volgende zwangerschap! Dankjewel voor de mooie, goede ondersteuning Tina!! Je doet dat super!
Ik heb me een online abonnement gekocht en volg daar heel graag de yoga-nidra lessen. Helemaal ontspannen, even niks om handen, gewoon er zijn en me laten leiden door de aangename zachte stem van Tina van de yogastée. Zalig om helemaal tot rust te komen! En dit op de momenten die in mijn agenda passen! Daarnaast neem ik deel aan de yogawandelingen. Deze zijn een bron van ontspanning en positieve energie. Zalige yoga-oefeningen waarbij focus houden belangrijk is en diepe ademhalingsoefeningen in de natuur van het natuurgebied De Vennen. Na zo een yogawandeling zit ik boordevol positieve energie! Dank je wel Tina om me deze ontspanning en energie te doen ervaren!
Zalig om na een drukke werkdag even te ontspannen tijdens een heerlijke les Yoga! Tina begeleidt je bij elke oefening en motiveert je steeds met glimlach! Yogastee is gezellig en de ideale plaats om even aan jezelf te werken.
Yoga studio met grote variatie aan lessen. Tina is een super fijne instructrice die rekening houdt met de mogelijkheden van alle leden en ervoor zorgt dat je u onmiddellijk thuis voelt. De start to ashtanga lessen zijn een grote aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid