facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Body-Focus

Info

Ik bied groepslessen aan op maat in een gezellige, open ruimte aan mijn huis. Geen massa-gebeuren, maar een beperkt aantal deelnemers en een gemoedelijke sfeer.

Stabilistietraining, Pilates, Yoga, Mindfulness en Meditatie.



"Body-Focus is mijn creatie, een lang en zorgvuldig bewaakt zaadje dat met de juiste aandacht voor veel bloeiend materiaal zorgt. Ik studeerde Lichamelijke Opvoeding & bewegingsrecreatie en vanaf 2014 ging ik me specialiseren in Pilates en Stabilisatietrainingen, yoga en Mindfulness.Al vijftien jaar geef ik lessen aan groepen en na al die tijd voel ik nog altijd evenveel liefde voor mijn vak. Werken met mensen: dat is als een goeie snuif zuurstof.Authenticiteit, oprechte betrokkenheid en maskers af: dat zijn mijn magische woorden.Ik bied deze lessen aan in een toffe, lichte ruimte aan mijn huis. Geen massa gebeuren maar een beperkt aantal deelnemers en een gemoedelijke sfeer."
Adres: Heipad 21, 2400 Mol (België)
Telefoonnummer: +32498241489
Stad: Mol
Route: Heipad 21
Postcode: 2400


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 19:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Pilates Kempen, Pilates in Geel, Pilates Moves, Pilates Turnhout, Pilates Olen, Pilates Westerlo, Pilates Malle, Pilates Ranst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Yogastee De Yogastee 3 km Tina is een geweldige, down-to-earth, teacher die iedereen helpt de juiste uitdaging ...
Coachyourlife Coachyourlife 4 km Wees je eigen coach en zorg voor je eigen geluk. Regelmatige workshops over meditati...
Recensies
Katrien verzorgde gedurende enkele weken een middagsessie power pilates voor enkele collega's van mij. Deze sessies waren heel gevarieert en efficient. Katrien legt alles zeer goed en duidelijk uit en adhv haar voorbeelden weet je perfect wat je moet doen en waarop te letten. Tijdens de oefeningen blijft ze ook herhalen waarop te letten zodat je je vormspanning niet verliest. Top! Ik kijk alweer uit naar de volgende reeks!
Trainen bij Katrien is een beetje thuis komen. Letterlijk en figuurlijk. Ze ontvangt je in een lichte en luchtige ruimte waar het fijn is om te bewegen. In haar aanpak combineert ze een gezellige nabijheid met een ongelooflijke professionaliteit. Zo zijn haar oefeningen en feedback vaak heel gelijklopend met die van mijn kinesitherapeut. Ze slaagt er in om tijdens groepslessen heel individueel te werken, zonder de groep uit het oog te verliezen.
Je bent bij Katrien aan het goede adres om via zachte, zeer effectieve oefeningen je spieren te versterken, én tot rust te komen. Als superbonus zijn daarenboven mijn lage-rugklachten verdwenen. Katrien is een lieve en toffe madam die iedereen goed in de gaten houdt, zodat je alle oefeningen juist doet en geen blessures oploopt. Een regelrechte aanrader!
Stabilisatie lessen bij Katrien hebben mij 5 jaar geleden voor een hele lange periode van rugpijn en heuppijn af geholpen. Na 5 jaar de draad weer opgenomen. Het is niet zomaar sporten in groep. Katrien bekijkt iedereen individueel zodat alle oefeningen goed worden uitgevoerd.
Ik volg al enkele jaren pilates bij Katrien van Bodyfocus. Super gezellig om hier in een kleine groep je spieren te verstevigen. Katrien heeft aandacht voor elke deelnemer zijn noden en doet ook haar best om individuele tips te geven. De oefeningen zijn voor iedereen haalbaar.
Altijd fijne lessen, in kleine groepjes. Nuttige oefeningen waardoor je al snel het verschil voelt bij de dagelijkse bezigheden. Ik volg met onderbreking al een paar jaren de stabilisatie-lessen. Katrien is een supermadam met kennis van zaken!
Binnen kleine groepjes wordt er tijdens de oefeningen toch individueel begeleid, met aanpassingen indien nodig. Katrien is zeer professioneel maar toch ook weer ongedwongen zodat de start bij body focus laagdrempelig en ontspannen gehouden wordt. Een aanrader !
Als je de dag na een les spieren voelt die je nog nooit hebt gevoeld, dan weet je dat het goed was! Fijne les waar Katrien je vlot doorheen praat. Zeer toegankelijk voor alle niveaus, je krijgt tijdens de oefeningen tips om het moeilijker of makkelijker te maken.
Ik kwam hier terecht owv rugproblemen. Mijn kinesist raadde Body Focus aan omdat hij al jaren samenwerkt met Katrien. De professionele begeleiding zorgde en zorgt nog steeds ervoor dat ik de Pilates oefeningen op een correcte manier uitvoer. Dit resulteerde in een dagelijks leven zonder rugklachten
De HP werknemers en de HP WOW board zijn Katrien zeer dankbaar om ons op zo'n professionele manier te ondersteunen met power pilates lessen. Dit was TOP !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid