facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wafelkar - Foodtruck

De Wafelkar - Foodtruck

Info

De lekkerste wafels en pannenkoeken op uw feest! vanuit een blinkende blauwe foodtruck!

Geschiedenis


De Wafelkar verwent uw familie, vrienden of uw personeel met heerlijke wafels en pannenkoeken op uw babyborrel, doopfeest, trouw, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest..

Tinne en Koen zorgen op uw evenement voor gezelligheid en sfeer met hun foodtruck. Vlotte bediening & lekkere smaak is waar De Wafelkar garant voor staat.

Heb je graag een klassieke Brusselse wafel met slagroom of een pannenkoek met suiker? Of heb je liever een wafel met één van onze luxe toppings?

Wafels en pannenkoeken smaken zowel jong als oud! Heb je graag meer info of wil je onze wafelkraam huren voor op uw feest? Neem dan snel contact op! Wij komen langs op uw feest in heel de provincie Antwerpen en een stukje daarrond.

Adres: Neerstraat 105, 2360 Oud-Turnhout
Telefoonnummer: 0494 21 93 41
Stad: Oud-Turnhout
Route: Neerstraat 105
Postcode: 2360



op zoek naar gerelateerd: wafelkraam babyborrel, wafel foodtruck, wafelkraam aan huis, wafel- en pannenkoekenkraam, foodtruck wafels op een stokje, pannenkoeken en wafels aan huis, foodtruck wafels en pannenkoeken, foodtruck pannenkoeken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Gezonde Goesting De Gezonde Goesting 2 km Niet slecht, maar ik denk dat we er als tafel stiekem toch iets meer van hadden verwa...
Recensies
Boek De Wafelkar A.U.B niet! Ik ben samen met mijn man de oorspronkelijke oprichters van de wafelkar. Wij hebben onze zaak verkocht en jammer genoeg is deze niet in goede handen terecht gekomen. WEKELIJKS worden wij gebeld dat de uitbaatster van de aardbol verdwenen is en haar niet meer kunnen contacteren of dat ze gewoon niet komen opdagen! De oorspronkelijke truck is trouwens kapot dus verwacht je hier dan ook niet aan… Met pijn in het hart deze review! Maar boek liever de wafelwagen deze is top en betrouwbaar zoals wij het vroeger deden!
Heerlijke wafels op ambachtelijke wijze bereid!
Prima service. De wafels en pannenkoeken waren top.
Lekkere wafels
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid