facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gezonde Goesting

De Gezonde Goesting

Info

bent u ook zo benieuwd als wij ?
volg dan deze pagina !
elke week lichten we een tip van de sluier op ...



"Het is voor ons volkomen natuurlijk om de seizoenen de leidraad te laten zijn in alle gerechten die we creëren. Onze wilde proeftuin is daarbij de altijd aanwezige inspiratiebron.We brengen graag de diversiteit aan smaken die onze eigen koude grond biedt op jullie borden. Daarvoor kweken we bijzondere, vaak wilde en vergeten gewassen in onze wilde proeftuin, gaanwe wildplukken in onze natuur en gebruiken we de oogst in een verscheidenheid aan bereidingstechnieken. We serveren vis uit nabijgelegen wateren en wild van het seizoen en uit onze contreien. Wanneer je bij ons in de tuin dineert of het nu in de lente, zomer, herfst of winter is, het buitengevoel is er altijd en onze gerechten spreken daarbij als vanzelfsprekend dezelfde taal."
Adres: beyntellus 9, 2360 Oud-Turnhout
Telefoonnummer: 0498411920
Stad: Oud-Turnhout
Route: beyntellus 9
Postcode: 2360


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Wafelkar - Foodtruck De Wafelkar - Foodtruck 2 km Boek De Wafelkar A.U.B niet! Ik ben samen met mijn man de oorspronkelijke oprichters ...
Recensies
Niet slecht, maar ik denk dat we er als tafel stiekem toch iets meer van hadden verwacht. Een aantal smaken waren wel zeer aards, het lange tafelen was een beetje lastig omdat er wel erg veel tijd tussen de verschillende kleine gangen waren en er waren ook heel wat wespen. Iemand aan onze tafel werd gestoken. De tuin is een leuke setting, dat wel, maar ik vond het iets teveel tafels, iets te onervaren bediening en het eten was niet allemaal consistent top, wat ik wel verwacht voor dit bedrag.
Heel veel dank voor het prachtige eten vandaag. De sublieme smaken, planten/kruiden, fermentaties, de atmosfeer en jouw leuke team. We hadden een super dag.
Met 6 personen hier gaan eten. We keken er enorm naar uit. Een 5 a 6 tal uren tafelen klonk perfect. Eens gezeten vonden we de omgeving erg leuk, maar wat een teleurstelling voor wat volgde. 7euro voor een glas wijn dat zelfs in de betere restaurants meer gevuld is. 9.5euro voor een cocktail die de hoeveelheid had van een whisky. Dan de porties van het eten..... Zeer miniem en qua smaak niet spectaculair. Er word niet gelogen als ik zeg dat we geen 100gr aan vlees en vis hebben gekregen over 6gangen. Wanneer we bij de 5de gang nog brood vroegen om de honger te stillen kregen we te horen dat er niets meer was. We zijn uiteindelijk met honger vertrokken en zijn nog iets gaan eten. Bij het naar huis gaan mensen aangesproken wat zij ervan vonden en ook zij gingen nog iets eten. Voor 69euro zou je toch geen honger meer mogen hebben. Conclusie..... Wil je genoeg en goed gegeten en gedronken hebben voor een 100tal euro pp ? Dan zou ik ergens anders naartoe gaan .
Onwaarschijnlijk lekker gegeten. Top niveau keuken in een gezellige en gemoedelijke setting. Hartelijke bediening, top wijnkaart met uitsluitend excellente natuurwijnen. Het organische verloop en de laagdrempelige setting geweldig gelegen, prachtige proeftuin zorgen meteen voor een algemeen ontspannen sfeer. Tafelen en tot rust komen buiten in de natuur. Allen daarheen dus!
Gisteren het geluk gehad om te mogen eten bij woeste goesting in oud Turnhout. Wat een mooie locatie en dan ook nog ruim 5 uur in een mooie setting buiten midden in de natuur. Eten is zeer smakelijk en pareltjes om te zien. De wijnen zijn zeker niet de goedkoopste maar dan praten we wel over zeer bijzondere natuur wijnen. Dank je wel….. Parkeren: Mooi parkeren voor de deur
Culinaire gewaarwording in een woeste tuin. Echt speciaal!
Lekker en bijzonder gegeten op een bijzondere plaats. Let op voor de deur, die is nogal laag.
Woeste goesting is een belevenis in aparte smaken en gerechten uit de wilde tuin
Super lekker en gezond.Eten: 5/5
Heerlijk stukje taart gegeten in de open tuin dit weekend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid