facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Stoepa

Adres: Oostmeers 124, 8000 Brugge
Telefoonnummer: 050 33 04 54
Stad: Brugge
Route: Oostmeers 124
Postcode: 8000



op zoek naar gerelateerd: stoepa prijzen, avondrestaurant brugge, stoepa brugge openingsuren, eetcafe brugge, bagientje brugge, restaurants brugge, restaurant brugge, oostmeers brugge
Recensies
Heerlijk gegeten. Wij hebben er voor gekozen om verschillende gerechten te bestellen en die te delen. Elk gerecht op zichzelf was goed van smaak. De porties waren goed. De combinatie van gerechten was achteraf niet helemaal de juiste, alleen mogen we dat onszelf aanrekenen. Het personeel was snel, attent en vriendelijk, en dat is bij mij al een pluspunt. Wij hadden gereserveerd en er stond een tafel voor twee op ons te wachten op het tuinterras. Achteraf had ik liever binnen gezeten, omdat er in de tuin mocht worden gerookt. Buiten het feit dat ik dit echt niet lekker vind ruiken, heb ik er met mijn longproblemen ook last van. Tevens waren er ook geen asbakken, dus de rokers laten dan hun peuken/filters tussen de kiezelstenen liggen. Erg onsmakelijk en absoluut niet milieubewust.
We waren veel te lang hier niet meer geweest. Tof interieur, leuke no nonsens sfeer en vooral lekker eten voor een eerlijke prijs.
We zochten nog iets om snel te gaan eten voor onze terugweg naar Antwerpen maar we wouden niet meer naar het centrum rijden want het was al vrij laat. Door op Google Maps te kijken zagen we dat dit restaurant in de straat was. We hebben wat foto's gezien en we vonden het gezellig en hebben ook gekeken op TripAdvisor, en op beide platforms lazen we niets anders dan goede reviews. En het was inderdaad heel goed, deze zaak mag gerust tussen al die andere restaurants zitten. Ze hadden niet onmiddellijk een tafeltje vrij, maar we konden aan de bar al iets drinken. Het eten kwam niet te snel, ook niet te traag aangezien het heel druk was. Het was lekker en had trouwens ook een heel gezellig terras. Alleen vond ik het personeel niet heel 'enthousiast'. Maar dit was verwaarloosbaar t.o.v. de goede ervaring.
Lekker, gezellig, niet duur. Aanrader als je een leuk en betaalbaar plaatsje zoekt in het Brugse niet evident met kwaliteit en kwantiteit!
Lekker gegeten. Curry met kip en pinda is een aanrader. Heel vlotte en vriendelijke bediening!
Eten was niet echt overweldigend. Ook service moest vrij snel gaan. Er hing een raar geurtje rond de plaats waar wij zaten boven zijn toiletten. Was best storend.
Zeer gezellige brasserie met deels overdekt buitenterras, vriendelijke bediening en redelijke prijzen! Gelegen vlakbij het station en op wandelafstand van de binnenstad.
Topservice en zeer lekker eten. We komen hier zeker nog terug.
Lekkere wereldkeuken. Spijtig dat onze ober de bestelling nog opnam met een bierkaartje, terwijl anderen al elektronisch werkten. Zo kwam ons eten behoorlijk laat na 1 uur wachten. Verder geen klachten. We komen nog terug.
Heel lekker gegeten: indonesche curry met kip / pinda saus. Totaal niet spicy. Vlotte bediening. Vriendelijk personeel. Wel reserveren, ook doordeweeks.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Stoepa.

Brugge midden-oosters restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Oostmeers 124 brugge aziatisch restaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Stoepa adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Stoepa. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Stoepa delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Stoepa De Stoepa 0 meter Gezellige eet-en praatkroeg op wandelafstand van het station en de Brugse binnenstad....
Marcopolo Marcopolo 458 meter Zeer lekker! Pad Thai chicken is een aanrader. Prijs kwaliteit zeker oké. Enig minpun...
Anna's Asia Brugge Anna's Asia Brugge 1 km Waarom 3 sterren en geen 5? Bij de bediening ontbrak duidelijk een glimlach. Vragen ...
Egyptian Pitta Restaurant Egyptian Pitta Restaurant 1 km In Bruges since 1991, we offers you 100% HALAL food. Our speciality : Grill, Bbq & V...
Thai_NK Entertainment Thai_NK Entertainment 2 km บริษัท Thai_NK Entertainment การบันเทิงไทยในยุโรป โครงการลูกทุ่งโกอินเตอร์ Thai ent...
Culinary Plaza Culinary Plaza 2 km Super lekker en gezellig. Heel tof idee met die robot die het eten aan de tafel komt ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid