facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anna's Asia Brugge

Anna's Asia Brugge

Info

Anna's Asia | Bringing the best of healthy Asian food to the heart of Brugge.



"Healthy Asian Hot Pot & Grill"
Adres: Niklaas Desparstraat nr. 8, 8000 Brugge
Telefoonnummer: 3250668163
Stad: Brugge
Route: Niklaas Desparstraat nr. 8
Postcode: 8000


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 20:00
Dinsdag: 11:30 - 21:00
Woensdag: 11:30 - 21:00
Donderdag: 23:30 - 20:00
Vrijdag: 11:30 - 21:00
Zaterdag: 11:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Aziatisch restaurant Brugge, Thai Brugge, Chinees Brugge, Mariloup Brugge, Noodles Brugge, Take away Langestraat Brugge, Thaise markt Brugge
Recensies
Waarom 3 sterren en geen 5? Bij de bediening ontbrak duidelijk een glimlach. Vragen werd niet in dank afgenomen ondanks “wij, 6 Thaise dames” toch klanten waren, niet? Voor iemand die al naar Thailand geweest was, moet u geweten hebben dat dit het land van de glimlach is! Eten was mooi gepresenteerd op tafel in een gezellig omkadering, bepaalde porties konden misschien “ietsje” groter. Wel “not done” was op de kaart water serveren van het goedkopere merk ‘Cristaline’ voor de volle prijs van een ‘Vittel of Spa’!! Ondanks dat we niet de 100% gastvrijheid voelden in uw zaak hadden we toch nog het beste proberen te maken.
Leuk concept die ik ook regelmatig thuis doe. De combinatie Hot Pot Grill was nieuw voor mij. Eerlijke prijs voor verse producten. Beetje beperkte drankenkaart : een goed alcohol vrij biertje zou een aanrader zijn, kan een mooie aanvulling zijn aan het geheel en meer en meer mensen grijpen ernaar We komen graag terug!
Zo lekker dat onze dochter van 5 het recept ging vragen. De drankkaart is beperkt. Of we zijn teveel verwend dat kan ook. Maar dorst hebben we niet gehad. We kregen een goede uitleg over wat we om ons bord kregen en hoe we het klaar konden maken. Vooral de speciale kruidenmix en sausjes geven het restaurant een meerwaarde. De dochter en ik waren voldaan mijn man niet helemaal. Toch gaan we graag terug.
Leuke ervaring en lekker gegeten. Voldoende, maar wel wat prijzig. De keuze voor niet-alcoholische dranken is alleen een blikje Cola of flesje water. Dat is echt te weinig.
We gingen op een zondag, het onthaal was aan de lauwe kant. Eigenares leek wat moe, misschien een zware zaterdag? Met alle respect voor de sector maar elke klant is uniek. Een tweede minpunt is de drankkaart, als mensen diabetes hebben zijn ze voor een aperitief gedoemd om water te nemen indien ze geen wijn of bubbels wensen ook dien je op te letten met het nemen van wijn bij diabetes, voor een zaak die 'healthy food' aanprijst, anno 2022 onaanvaardbaar. De bouillon was lekker, gebalanceerd. We kregen per persoon: een schaaltje met kleine stukjes vlees en voorgegaarde balletjes en buikspek en een voorgegaarde dumpling. De portie groenten was aan de kleine kant. Een totale portie met noodles inbegrepen is zo een 300-350 gram, waarvan het aandeel vlees 80 gram is. Na wat opzoekwerk verricht te hebben over hot-pots blijft dit een kleine portie. Voor mijzelf hele kleine eter net voldoende. Voor iemand die een bepaald dieet volgt onvoldoende proteïnen en het aandeel groenten die geadviseerd wordt kan nooit behaald worden. De keuze van de menu's zijn beperkt, maar de basis is er en voor ieder wat wils. Ik zou aanraden om wel degelijk rekening te houden met diabetici 50% van de wereldbevolking die het heeft en grote eters zullen ook onvoldoende hebben. Voor ons een gemiste kans. Tevens speelde de gewone radio wat ikzelf ook ervaarde als ongezellig, wanneer ik ga eten voor 36 euro pp wens ik geen nieuwsberichten te beluisteren elke tien minuten.
Vriendelijke en sympathieke eigenares. Heel lekkere hot pot, een echt smaakbommetje. We konden er geen genoeg van krijgen ;
Ondermaats! 100 gram rauw vlees of vis per persoon met een flauwe Bouillon en wat rauwe groenten voor 30 euro per persoon? Dit is een lachertje. Praktisch niets van wat je krijgt is daadwerkelijk bereid! Gewoon allemaal uit de frigo halen en opdienen. Zo kan iedereen geld maken natuurlijk! Healthy mag geen synoniem zijn voor : niet op smaak, te weinig of peperduur. Anna's Asia heeft maar weinig te maken met de oosterse keuken. Geen sfeer, geen smaak,... Een dure grap!
Als je alleen bent, dan ben je op zaterdagavond niet welkom. Ook al eet ik voor twee, ik was toch niet welkom. Dat heeft niets met de Aziatische gastvrijheid te maken als je het mij vraagt. Toen ik vroeg om dan de menu kaart voor de volgende keer alvast te zien, werd ik naar buiten gestuurd. Daar staat wel een kaart. Gelukkig staat An’s gebrek aan empathie niet symbool voor de rest van de horeca in Brugge.
Je hoeft niet naar Thailand te vliegen om een lekkere curry te eten! Zalig!
Verrassend leuk concept, echt een ontdekking. Wij zijn fan van de lekkere verse ingrediënten, sausjes, kruiden en heerlijke bouillon. Top adresje met zeer sympathieke zaakvoerster.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Anna's Asia Brugge.

Brugge aziatisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Niklaas Desparstraat nr. 8 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Anna's Asia Brugge adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Anna's Asia Brugge. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Anna's Asia Brugge delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marcopolo Marcopolo 741 meter Zeer lekker! Pad Thai chicken is een aanrader. Prijs kwaliteit zeker oké. Enig minpun...
De Stoepa De Stoepa 1 km Heerlijk gegeten. Wij hebben er voor gekozen om verschillende gerechten te bestellen ...
De Stoepa De Stoepa 1 km Gezellige eet-en praatkroeg op wandelafstand van het station en de Brugse binnenstad....
Culinary Plaza Culinary Plaza 2 km Super lekker en gezellig. Heel tof idee met die robot die het eten aan de tafel komt ...
Thai_NK Entertainment Thai_NK Entertainment 2 km บริษัท Thai_NK Entertainment การบันเทิงไทยในยุโรป โครงการลูกทุ่งโกอินเตอร์ Thai ent...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid