facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Steenhove

Info

Onze B&B is voor iedereen uit de zakenwereld en alle natuur en kultuur recreanten die op een goed bereikbare manier (exit 12 E40) naar een rustig verblijf op zoek zijn. En huis waar je thuis bent.

Adres: Veldeken 41, 9850 Nevele
Telefoonnummer: 093716878
Stad: Nevele
Route: Veldeken 41
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: Belsack Nevele, Feestzaal Nevele, Zaaltje huren Nevele, Babyborrel Nevele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Steenakker hostel / De Steenhove B&B De Steenakker hostel / De Steenhove B&B 18 meter Reeds voor de tweede maal organiseerden we een evenement met receptie, diner, overnac...
Recensies
Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Een zeer uitgebreid en lekker ontbijt.
Voor herhaling vatbaar
Goede locatie en lekker ontbijt, fijne kamer
De afwerking van de beplanting is onverzorgd achtergelaten en trekt geen volk aan. Niet alle ramen zijn proper. Vooral de grote ramen niet. Over het ontbijt gesproken heeft het me wel gesmaakt. Zeker een aanrader.
Op 9/6 ontbijt met familie. Was zeker lekker doch door 'massa' mist het jammer genoeg zijn authenticiteit en was het soms lang wachten. Ook qua prijs waren we geschrokken 40€ voor 2 kinderen vanaf 6 jaar.
Lekker ontbijt en nog een glaasje cava toe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid