facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Steenakker hostel / De Steenhove B&B

Info

Hostel for Youngsters and Adults in lovely Nevele, close to Ghent and Bruges.

Adres: Veldeken 41, 9850 Nevele
Telefoonnummer: 0032(0)9 371 40 39
Stad: Nevele
Route: Veldeken 41
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: De Steenakker Nevele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Steenhove De Steenhove 18 meter Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Een zeer uitgebreid en lekker ontbijt.
Recensies
Reeds voor de tweede maal organiseerden we een evenement met receptie, diner, overnachting en ontbijt met een groep van 20 personen in de Steenhove. We werden heel hartelijk ontvangen en bediend door de eigenaars. De ruime vergaderzalen met audiovisuele apparatuur, gezellige bar met ruim drankenassortiment, familiale en informele sfeer, rustige kamers met goede bedden, de groene omgeving, ruime parking, de tuin en tuinbar, vlotte bereikbaarheid via de E40, lekkere Vlaamse keuken, en flexibiliteit van de medewerkers zijn grote troeven die we erg apprecieerden. Dankzij al deze zaken genoten alle deelnemers enorm van ons evenement. Wij gaan er zeker terug !
Kamer rook naar schimmel , die ook aanwezig was. Kamer was niet schoongemaakt bij aankomst en ook doorheen het verblijf werd de kamer niet proper gemaakt. Raam was gewoon kapot leuk in de winter. Typisch verblijf waar oost Europese arbeiders veelvuldig aanwezig op zoek naar low budget toch worden afgezet. Betaal gewoon 10 EUR extra per nacht elders dan is je kamer gepoetst , het ontbijt niet hetzelfde harde brood van 3 dagen terug en ruikt het niet naar schimmel.
De kamers kijken niet al te oud.. vertonen wel gebreken zoals open voegen in de badkamer tegels. Het ontbijt is fantastisch, ruime keus en smakelijk.Kamers: 4/5
We hebben daar een ontbijtbuffet gedaan, alles was op en er werd niet meer bijgevuld jammer. We hadden nog 1,5 uur te gaan.Service: 3/5
Heel lekker ontbeten , heel kindvriendelijk .Service: 5/5
Wij hadden 2 kamers gereserveerd en ook vastgesteld dat de betaling dubbel van de rekening is gegaan zoals ook bij andere blijkbaar reeds gebeurd is. Na 2 maanden wachten en nu de 3de mail verstuurd ook nog geen enkele reactie ontvangen. SCHANDALIG !!Kamers: 1/5
Mooie, rustige locatie met nette kamers en een superieur ontbijt vol met locale en zelfgemaakte gerechten. De badkamers zijn ruim en hebben een goede douche, al mist het wel een plek om je douche spullen te laten. De bedden liggen goed, maar de kussens zijn minder. Bij een langer verblijf zou ik een eigen kussen meenemen. Al met al zou ik hier nog een keer verblijven, zeker als doortocht locatie.
Wim Heirman schreef : "WEGBLIJVEN - A FUIRE - wij hebben enkele maanden geleden in dit hôtel gelogeerd - 3 kamers - maar hebben achteraf geconstateerd dat we twee kamer twee keer hebben betaald ! Mijn vriendin heeft al meermaals het hôtel aangeschreven en krijgt gewoon geen réactive. Er zit dus niets anders op dan deze weg te gebruiken. Hopelijk geageert de eigenaar nu wel" Ook via deze weg blijkt de eigenaar niet te reageren : Wij verzoeken u met aandrang de terugbetaling van EUR 153 per kerende en de bevestiging ervan.  Ik ben de vriendin van Wim Heirman die nu een tweede review plaatst.  Indien u verder in gebreke blijft, zullen de 3 andere hotelgasten dat ook doen.
Heel leuke plaats, leuke gastheer en dames. Ontvangst is heel goed. Kamer is ruim, douche is goed en ruim mist wel een rekje voor zeep enz. De douche vloer is heel bijzonder. Ontbijt super, taart van huis lekker, gemaakt door de chef en de salades lekker door de chef gemaakt. Gast vrijheid super je bent hier welkom. Bedankt voor alles.
leuk en gezellig B&B met vriendelijk personeel mooie omgeving We hadden een ruime kamer met ruime inloop douche waar je met drie in kan en lekker warm water met regen kop. Ontbijt met stok brood en koffie koeken , beleg en fruit , ruim voldoende. Je doet zo als je thuis bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid