facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Steenen Haene

De Steenen Haene

Info

www.desteenenhaene.be

Geschiedenis

Restaurant De Steenen Haene Ieper

Adres: Komenseweg 21 , Ieper 8900, BE
Telefoonnummer: 057 20 54 86
eb.eneahneneetsed@ofni
Stad: Ieper
Route: Komenseweg 21
Postcode: 8900


Openingstijden

Maandag: 12:00-16:00
Maandag: 19:00-00:00
Donderdag: 12:00-16:00
Donderdag: 19:00-00:00
Vrijdag: 12:00-16:00
Vrijdag: 19:00-01:00
Zaterdag: 12:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: de steenen haene dagschotel, de steenen haene facebook, de steenen haene openingstijden, tripadvisor de steenen haene, de steenen haene menu, restaurant zillebekevijver, de steenen haene menu du terroir, restaurant ieper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Capella Capella 2 km Heel lekkere, verzorgde keuken, vriendelijk personeel en vlotte bediening
De Kollebloeme De Kollebloeme 2 km Tapasschotel voor twee was zeer lekker
De Trompet De Trompet 2 km Voor mij een restaurant om nooit meer te vergeten ! Hier heb ik het ‘ ja ‘ woord geze...
De Ruyffelaer De Ruyffelaer 2 km Loop vijf minuutjes uit het verhamburgerde en verpizzade centrum, en je vindt deze áb...
Au Carillon Au Carillon 2 km Zaterdag 28 december was ik aanwezig op de verjaardagsfeest van de fietsenmaker.op ee...
De Fonderie De Fonderie 2 km Zeer lekker eten en vriendelijke mensen! Tevens een heel erg mooie locatie. Dikke aan...
Recensies
Veel te duur voor wat het is. De kaart is volgens mij met opzet misleidend gemaakt. Je kiest een hoofdgerecht en de vraag komt of je er graag wat warme groentjes,sla en gratin bij wilt. Wat helemaal niet opvalt is dat deze zaken allemaal afzonderlijk worden aangerekend aan het nieuwe concept met 'goestjes' hebben we geen boodschap als dit niet duidelijk wordt aangegeven. Uiteindelijk betaal je meer dan 40eur voor een hoofdgerecht. Het eten is zeker lekker en de sfeer is aangenaam, maar je houdt er een bittere nasmaak aan over.
Ik heb een beetje een dubbel gevoel, waardoor ik twijfel tussen 3 of 4 sterren. Ik verklaar nader; de bediening was erg vriendelijk en keurig. een erg mooie locatie ook, rustig zitten. De cote a l'os werd geserveerd zonder het been en was in de verkeerde snijrichting afgesneden wat het vlees natuurlijk wat taaier maakt. De bearnaisesaus was daarentegen op én top. Prijs/kwaliteit kan het beter, behoorlijk duur voor wat geserveerd wordt een slaatje standaard bij het gerecht is bv. steeds aangenaam. Bij deze prijsklasse kunnen verse frietjes bv. ook een verschil maken. Toch bedankt voor de aangename maaltijd.
Ik zit met twijfels of ik een 3 ster of 4 moet geven. Bediening super vriendelijk, eten lekker niet waw waw dat we zeggen we komen zeker terug. Het meeste probleem heb ik als je nu vis of vlees besteld dan is dit altijd zonder groenten en zonder frieten, pasta of Iers anders. Wij hadden tong besteld vraagprijs 35 euro met frietjes + 3 euro met groentjes + 3 euro en voor bij de frietjes + 1,5 euro. Totaal 40 euro voor de tong. Zou het wel begrijpen dat je moet bij betalen voor extra frieten of extra groenten maar niet bij je basis bestelling.
Overheerlijke keuken. Complimenten aan de chef! Echter : hapje bij apero ondermaats tapenade prima, soort rauwkost erna niet. Ongezien : slaatje / aardappelen die bij gerecht horen worden apart gerekend. Onaangenaam : gastvrouw. Geen greintje hartelijkheid. Lieve mijnheer. Ergste : ondanks daags eerder telefonische vriendelijke vraag voor rustig plekje en ondanks half lege zaal halverwege de maaltijd 'gezelschap' gekregen van 2 luidruchtige dames, dame en mitraillette eerder. Eerste en laatste keer voor ons. Omdat ook sfeer en gezelligheid belangrijk zijn, zeker als het iets meer mag zijn. Trouwverjaardag . P. S. Prijs/kwaliteit te duur.
Misleidende gastro select bon. Je krijgt wel de korting zoals op de bon staat, maar je kan er geen menu eten voor de prijs die de bon vermeldt. Eten is ok, maar ook niet super, Ieper telt fijnere zaken voor dezelfde uiteindelijke prijs. ---- correcte info meedelen, dat je eigenlijk geen menu kunt eten aan de prijs die op de bon staat, zou een meerwaarde zijn. Heel eerlijk, ik denk dat je beter met die bons stopt, dan is er geen verwarring.
Super lekker en vooral de prijs vrs kwaliteit scoort. De prijs van de zeebaars 80€ lijkt wat veel? Prijs zeebaars 2 pers is voor 2 en prijs cote a Los 2 pers is per persoon beetje verwarrend.
Heel lekker gegeten alles was eigenlijk perfect van a tot z . Gaan zeker nog terug een echte aanrader !!
Heel lekker gegeten, prachtig decor en super bediening
Mensen van aan het zeetje , proficiat met jullie zaak ! Eten :top gezelligheid : top we komen zeker terug !
Wat een ontdekking! Bij een bezoek aan Ieper hier uitgekomen. We hebben hier heerlijk gegeten; kreeft specialiteit is super. Al de rest ook heel goed op smaak. En heerlijke vissauzen. Lekkere hapjes ook...alleen de bediening was soms raar. Ik was nog bezig met pesto te nemen vh hapjesbord toen de garcon ineens alles meenam. Dit stond 5 min bij ons en was nog halfvol. Wij keken met grote ogen naar mekaar. Ik dacht het voorgerecht zal er zijn.. Niet echt,hebben toen een goed kwartier moeten wachten op het vervolg en de drank. Het vervolg van de avond zorgde ervoor dat dit enkel een grappig detail was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid