facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Slegte

"Boekhandel met tweedehands boeken, ramsj en wenskaarten"
Adres: Korenmarkt 9 , Mechelen 2800, BE
Telefoonnummer: 015 43 61 77
Stad: Mechelen
Route: Korenmarkt 9
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren De Slegte Mechelen, De Slegte Leuven, De Slegte Antwerpen, De Slegte Gent, De Zondvloed Mechelen, Boekenwinkel Mechelen, Korenmarkt 9 mechelen, Salvator Mechelen
Recensies
Ik had afspraak voor boekenverkoop en had geleurd met met boeken op fiets...daar toegekomen checken ze heel vlug en zeiden ze ...we nemen enkel recente boeken aan...dus ze namen niks aan va n mijn boeken.... Dit kon wel op voorhand gezegd worden ! Bespaarde me een zware rit en een een gemaakte afspraak.
De winkeloppervlakte is vandaag beperkt vroeger was deze winkel veel groter, maar ook nu nog is het het heerlijk snuisteren.
al verschillende malen boeken voor de verkoop binnen gebracht altijd mooie prijzen gekregen, je moet wel weten wat je binnen brengt, pockets ed gaat je nooit mooi geld voor krijgen , in tegenstelling wat je voor kunstboeken ed krijgt , dus altijd tevreden klant . tot de volgende maal, hopelijk zonder een boete te krijgen maar is niet jullie fout
Vlugge ophaling van bestelde boeken. Merkte wel dat recent uitgevoerde verbouwingen de zaak opfleuren. De donkerte achteraan heeft plaats gemaakt voor een grote glaspartij welke de winkel een ruimtelijker en ontspannender gevoel geeft. Veel aangenamer dan voorheen.
Omdat het nu de derde of vierde keer op een rij is, kruip ik toch ook maar even in de pen. Vandaag had ik om 10.15u een afspraak om boeken binnen te brengen. Het waren er een 20-tal dus het was een redelijk zwaar gewicht om te transporteren. Ik kom iets vroeger toe het was 10u en parkeer me even kort op de brede strook voor de winkel om te vragen of ik de zakken al even mag afzetten voor ik een parking zoek. De lichten zijn aan, er staan 2 personen achter de toonbank maar de deuren gaan niet open. Ze kijken gewoon even naar mij en naar elkaar. ik heb de zakken dan op de stoep gezet en ben in de buurt gaan parkeren. Bij mijn terugkomst hadden ze 2 boekjes geselecteerd voor 3€ er waren nog zo goed als nieuwe romans bij, boeken over welness, statistiek ea. De keer ervoor was het niet zo extreem maar werd ik toch ook terug gestuurd met 2 zakken omdat ik toen nog niet wist dat er met afspraak gewerkt werd. De vorige keren werd er ook zo goed als niets weerhouden. Dit was voor mij nu echt het laatste bezoek. Dat ze selectief willen zijn, tot daar aan toe al vind ik hun criteria bij aankoop eerder vreemd gezien de boeken in hun aanbod maar een minimum aan klantvriendelijkheid vind ik toch wel een vereiste.
Kleine boekenwinkel waar je ook tweedehands boeken kan kopen. Ruim aanbod aan verschillende boeken.
Deze boekhandel is niet heel groot maar wel heel overzichtelijk. Ik vond er voor weinig geld een mooi boek over klassieke muziek. Als ik nog eens in Mechelen kom ...
Ontzettend veel keuze. Indien niet voorradig mogelijkheid om boek uit andere locatie aan huis te leveren,mits opleg voor verzendkosten 3.5 euro indien tweedehands, gratis indien nieuw en meer dan 20 euro . Ook spaarkaart!
Veel keuze. Precies nieuwe boeken
Vandaag nog eens de winkel bezocht en een boek van Kamiel Vanhole gekocht. Goed aanbod, correcte prijzen en vriendelijke verkopers. Wat ben ik blij dat in België De Slegte nog bestaat. Ik had wel de indruk dat de winkel kleiner is geworden tegenover vroeger... Is dat een tijdelijke coronamaatregel, of blijft dat zo? Maar de collectie is nog steeds dik in orde hoor!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Slegte.

Mechelen boekenwinkels

openingstijden, locatie, vervoer. Korenmarkt 9 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Slegte adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Slegte. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Slegte delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid