facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Markoen

De Markoen
Adres: Margote 76, 9260 Wichelen
Telefoonnummer: 0485709944
Stad: Wichelen
Route: Margote 76
Postcode: 9260


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bar-Bier Serskamp Bar-Bier Serskamp 3 km Altijd weer gezellig om hier te passeren. Rustige plaats en leuke tapas.
Recensies
NL: We hadden een heel gezellige namiddag, er was een uitgebreide kaart warm, koud, alcoholisch, ... Hapjes waren ook verkrijgbaar. Er is een bijzonder ruim terras met een glijbaan en zandbak voor de allerkleinsten. Alles was COVID-proof. Honden zijn welkom. ENG: We had a great afternoon. They offer a great variety of drinks. Everything from coffee to beers. Snacks are also available. The garden/terrace is very spacious and offers a little playarea for the little ones. Dogs are permitted. Everything was COVID-PROOF.
THE place to be in het "Wichelse nachtleven"! Vriendelijke uitbaters, uitgebreid assortiment bieren en frisdranken. Steeds verrassende "Gin van de maand"... Uitgebreid zomerterras met buitenbar. Zeker ook overdag aan te raden voor een apero of een koffie...
The place to be @ Wichelen en omstreken leuke kroeg met een terras en parking. De sporadische feestjes, tof personeel, vlotte bediening en uitgebreide kaart maken van deze café een echte topper!
Het geeft het vanaf de voorgevel niet meteen prijs, maar toffe zaak met een ruim terras met buitenbar. Voldoende parkeergelegenheid en een zeer ruime bierkeuze.
Gezellige cafe met in de zomer buitenbar.
Vriendelijke uitbaters.Echt gezellig en enorm veel biersoorten. Het Wichelse Schooierbier heeft mij aangenaam verrast.
Gezellig café met een zeer mooi terras achteraan. De parking is wel een maanlandschap maar er is er wel.
Zeer gezellig cafe
Cafe met terras en buiten bar bij goed weer.ok speeltuintje voor de kinderen.
Gezellig, zeer vriendelijke uitbaters, ook super in de zomer met het grote terras !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid