facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar-Bier Serskamp

Bar-Bier Serskamp

Info

Geniet van mooie momenten met familie en vrienden. Vertroef in een oase van groen en bos. Met een heerlijk gekoeld speciaalbier in de hand of een fruitig wijntje. Sarah & Giel zorgen voor een hartelijke ontvangst in hun pop-up Bar-Bier.

Adres: Onnebossen 29, 9260 Wichelen
Telefoonnummer: +32474894767
Stad: Wichelen
Route: Onnebossen 29
Postcode: 9260



op zoek naar gerelateerd: FORTUNE Serskamp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Markoen De Markoen 3 km NL: We hadden een heel gezellige namiddag, er was een uitgebreide kaart warm, koud, a...
Recensies
Altijd weer gezellig om hier te passeren. Rustige plaats en leuke tapas.
Enorm leuke plaats, the place to be om een zomerse avond met een drankje en een hapje te spenderen. Er is ook een grote tent waar je eventueel kan binnen zitten in geval van koude of regen. Echt de moeite waard om te bezoeken.
Heel fijne setting voor een tuinfeestje!
Enorme aanrader als je eens wil ontsnappen aan al het dagelijkse op een toplocatie omringd door de natuur en die prachtige zonsondergang vanuit de tuin. Heerlijke originele drankskes en bites & plezant die live optredens in de zomer! Kijk er naar uit & tot snel.
Super leuke avond gehad met gratis optreden van life band Combello. Drinken aan zeer democratische prijzen. Tafels staan ook heel erg ruim verdeeld. Ook een heel mooie en vriendelijke bediening
Prachtige locatie, heel leuke zomerbar, en veel top evenementen!
Aanrader, enkel in weekend en zomerperiode maar echt gezellig , losse sfeer, lekkere drankjes en versnaperingen.... Must do !!!
Heel gezellig ,prachtig uitzicht ,en verrassende honden show uitstekende training gezien over wat je de honden kan leren!goed gezelschap en vooral corona maatregels waren goed opgevolgd .
Zeer leuke en gezellige bar met top gastvrouw en gastheer. Lekkere hapjes en mooie lichtjes. Ik ben fan!
Heel gezellige pop-up bar met lekkere vaste dranken- en verrassende suggestie kaart. Leuke plek om s’avonds na werk af te zakken of in het weekend te blijven hangen..
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bar-Bier Serskamp met het openbaar vervoer


Serskamp Krakeelstraat 330 meter
130

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid