facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kikkersprong - kinderergotherapie

Info

De kikkersprong is een praktijk voor kinderergotherapie, waarbij kinderen die extra ondersteuning nodig hebben, terecht kunnen.

Geschiedenis

De Kikkersprong is een praktijk voor kinderergotherapie, waarbij kinderen die extra ondersteuning nodig hebben, terecht kunnen.
De ergotherapeutische ondersteuning kan op vlak van fijne motoriek, schrijfmotoriek, visueel ruimtelijk inzicht, schoolse vaardigheden, rekenen, aandacht en concentratie, werkhouding en zelfredzaamheid.
In de praktijk kunt u ook terecht voor typlessen in kleine groep.
Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.



"Revalidatie en begeleiding in uw thuisomgevingWanneer u door een bestaande beperking of door een verandering in uw leven problemen ondervindt bij het zelfstandig functioneren in uw eigen huis, omgeving en bij uw dagelijkse activiteiten, dan kunt u beroep doen op een ergotherapeut aan huis.Deze helpt u bij het zoeken naar oplossingen voor probleemsituaties."
Adres: Vosseslag 1, 8420 De Haan
Telefoonnummer: 0496046356
Stad: De Haan
Route: Vosseslag 1
Postcode: 8420


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zeepreventorium Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum Zeepreventorium Medisch Pediatrisch Revalida... 3 km PAPA DAVID WERKT HIER ALS KOK HIJ IS DE BESTE KOK !!! Dus daarom 5 sterren !!
De Haan Zeepreventorium De Haan Zeepreventorium 3 km Ik heb 6 maanden in het Zeepreventorium gezeten voor chronische pijn en chronische ve...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid