facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Jacht Heverlee

De Jacht Heverlee

Info

Aan de rand van het Heverleebos. Voor al uw feesten, vergaderingen of andere bijeenkomsten. Ontdek onze thema-avonden en brunches.

Geschiedenis

Op zoek naar een locatie voor een jubileum, babyborrel, verjaardagsfeest, personeelsfeest, doopfeest of een bijeenkomst voor een andere gelegenheid? Aan de rand van het Heverleebos en dichtbij de ingang van het Arboretum van Heverlee ligt ‘De Jacht’.

‘We bieden feesten tot 110 personen op maat van de klant, in een groene en serene omgeving. Parkeren kan aan de overkant, op de ruime parking van Brasserie 500.’

Met een sfeervol terras voor recepties en een speeltuin voor de kleinsten, beschikt De Jacht Heverlee over alle troeven om van iedere bijeenkomst een succes te maken.
In de keuken van De Jacht Heverlee wil jonge chef Steppe samen met zijn team en met aandacht voor locale producten zeer smakelijke gerechten serveren.

Deze locatie is ook zeer geschikt voor het organiseren van seminaries, vergaderingen, productpresentaties, ontbijtvergaderingen etc.



"In 2020 schakelden we elk weekend over naar take-away. Ontdek onze wekelijkse 3-gangen suggestiemenu's of stel zelf een menu samen uit onze heerlijke gerechten.In het weekend bieden we ook wafels, huisgemaakt gebak, koude en warme dranken aan voor wandelaars. Dus kom Heverleebos ontdekken en verwen jezelf.Stijlvolle feestzalen die gehuurd kunnen worden met catering van Chef kok en uitbater Steppe. Verschillende formules zijn mogelijk: 3-4-5 gangen seizoensmenu, feestmenu, Luxe brunch, 3-gangen buffet, BBQ-buffet, receptie formules, walking dinner formules. In de keuken wil Steppe samen met zijn team eerlijke, betaalbare, zeer smakelijke gerechten van eigen bodem serveren."
Adres: Naamsesteenweg 581, 3001 Heverlee
Telefoonnummer: +32 16 43 87 55
Stad: Heverlee
Route: Naamsesteenweg 581
Postcode: 3001



op zoek naar gerelateerd: Brunch De Jacht Heverlee, Feestzaal Heverlee, De Jacht Heverlee huwelijk, La Chasse Heverlee, De Jacht Afhaal, Feestzaal Leuven, Feestzaal menu, Www dejachtheverlee be
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie 500 Brasserie 500 46 meter Wij hebben hier de 80ste verjaardag van onze opa gevierd met wel wat man. We bestelde...
Vishandel-Traiteur Vanzegbroeck Vishandel-Traiteur Vanzegbroeck 2 km Top producten, heel vriendelijke bediening met een woordje uitleg als je er om vraagt...
Pakenhof Pakenhof 2 km Zeer aangenaam restaurant, lekker eten aan een correcte prijs. Ook mogelijkheid om me...
T Seinhuis T Seinhuis 2 km Eten was er snel, héél lekker, zeker genoeg en de prijs viel echt goed mee! Ook de se...
Foodgarage Hoase Foodgarage Hoase 2 km Grote parking , ruime keuze.
Alma 3 Alma 3 2 km Mijn favoriete alma. Uitstekende services, acceptabele wachttijden en simpelweg goed ...
24 urenloop 24 urenloop 2 km http://www.24urenloop.be
Sportkot Gamesday Sportkot Gamesday 3 km De Sportkot Gamesday is een jaarlijks event voor alle jong- en oudsportkotters die no...
Couvert Couvert Couvert Couvert 3 km Gisteren super lunch gehad. Huisaperitief was zeer passend, 3 gangen telkens een weer...
De Kapblok De Kapblok 3 km Zelden post ik een review maar deze wil ik toch even delen, gisteren belegd broodje, ...
Recensies
Voor ons trouwfeest kozen we voor De Jacht. Ik kan het iedereen aanraden. Steppe en zijn team smijten zich volledig zowel qua kwaliteit van het eten als qua service. Ze stelden een menu op onze maat samen en we kregen meer als dat we hadden gehoopt. Zware aanrader!!!
Voor ons personeelsfeest op 10 juni '22 kozen wij, vzw Mobiel voor De Jacht in Heverlee! Heel fijne communicatie met Bart en ter plekke met Chef-kok Steppe. Wij hebben enorm genoten van het terras en de welverdiende BBQ! Professionele bediening, wij zijn niets tekort gekomen! Verse producten, lekkere dranken en mooie zaal! Zeker aan te raden!
Op Pasen werden we leuk verrast met een Paasbrunch van De Jacht Heverlee. Het was lekker en ruim voldoende.
We genoten van een super lekkere menu. Ook de huiscoctail of de kombucha waren een schot in de roos. Een vegetarische aanpassing van de menu was geen enkel probleem. De professionele bediening verloopt zeer vriendelijk en snel. Wij komen zeker terug!
Heerlijk gegeten met Kerst. Mooi verzorgd, lekkere smaken, veel variatie. Van de hapjes tot het dessert, alles heeft gesmaakt. Alles was ook goed geregeld om veilig af te halen, duidelijke communicatie. Een aanrader.
Luxe Paas afhaalbrunch a rato van 33 euro/persoon ondermaatse hoeveelheid en kwaliteit. Hilarisch gewoon. Gelukkig was er nog een plaatselijke winkel open. Schande.
Alles tiptop Persneelsfeest ter meeren Was de max alles maar ook alles was piekfijn geregeld 100 % tevreden van A tot Z :lokatie cocktail BBQ Dessert dansavond ter afsluiting !!!
Eten was basic, koffie in grote thermoskannen. Pasta was overheated en daardoor aan droge kant. Parking nabij. Propere toiletten.
We hadden op 7 jan ons Nieuwjaars familiefeest in De Jacht. Zowel de afspraken ervoor als de ontvangst en de bediening waren 100%. Er werd ook kwistig wijn geschonken en er was werkelijk aan niets tekort. Mooi kader en ruimte en voor of na het feestje kan je nog een mooie boswandeling maken. Ook de eindafrekening was correct en zoals afgesproken. Helemaal een aanrader!
Mooie locatie, zeer vriendelijke uitbaters en lekker eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid