facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie 500

Brasserie 500

Info

Brasserie 500
Naamsesteenweg 500
3001 Heverlee
016 41 37 04
[email protected]



"Brasserie 500 is een begrip in het Leuvense.Dankzij de goede gastronomie, het gezellige interieur en de ontspannen sfeer voelt iedereen zich hier thuis.Brasserie 500 ligt direct naast mooie Heverleebos. Kom tot rust op het prachtige buitenterras, met zicht op de bomen, of sluit je wandeling in het bos af met een lekkere koffie, pannenkoek of iets anders in Brasserie 500.Brasserie 500 is gevestigd in een oude hoeve. In het hedendaagse interieur vind je daar weinig van terug, al is er bij de renovatie over gewaakt dat de charme en het tijdloze karakter van het gebouw niet verloren gingen."
Adres: Naamsesteenweg 500, 3001 Heverlee
Telefoonnummer: 016413704
eb.005eiressarb@ofni
Stad: Heverlee
Route: Naamsesteenweg 500
Postcode: 3001


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: brasserie 500 kampenhout, brasserie 500 heverlee openingsuren, brasserie 500 openingstijden, brasserie 500 speeltuin, brasserie 500 brunch, menu brasserie 500, brasserie 500 overgenomen, brasserie 500 keerbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Jacht Heverlee De Jacht Heverlee 46 meter Voor ons trouwfeest kozen we voor De Jacht. Ik kan het iedereen aanraden. Steppe en z...
Zelfkaasmaken Zelfkaasmaken 2 km Denkt mee en geeft goed advies. Prima levering en producten heel goed verpakt.
Pakenhof Pakenhof 2 km Zeer aangenaam restaurant, lekker eten aan een correcte prijs. Ook mogelijkheid om me...
T Seinhuis T Seinhuis 2 km Eten was er snel, héél lekker, zeker genoeg en de prijs viel echt goed mee! Ook de se...
Alma 3 Alma 3 2 km Mijn favoriete alma. Uitstekende services, acceptabele wachttijden en simpelweg goed ...
Couvert Couvert Couvert Couvert 3 km Gisteren super lunch gehad. Huisaperitief was zeer passend, 3 gangen telkens een weer...
Recensies
Wij hebben hier de 80ste verjaardag van onze opa gevierd met wel wat man. We bestelden gebakken zalm Heeeel lekker maar te weinig, biefstuk niet super gebakken en ribbetjes.heel veel, lekker van smaak maar cava droog Ik ben nu ook wel heel streng aangezien het een dure zaak is. De bediening was kwalitatief en klassevol. Aja, we hadden ook een coupe dame blanche veel, verse chocolade en meega lekker en een tiraminsu ook heel lekker en veel. Conclusie: we hebben het goed gevierd en het eten was lekker maar voor die prijs zou het eten beter moeten zijn.
Vorig weekend hier gaan eten met een groep van 9 man. Iedereen was zeer content op 1 persoon na, de vegan burger is blijkbaar toch iets minder. De tortellini was enorm goed heel de groep heeft geproeft en iedereen vond deze enorm lekker. Mijn slaatje was ook echt goed. De andere gerechten waren ook allemaal echt goed en de porties waren zeker in orde! We wouden allemaal wel eens terug komen. Service was ook dik in orde. Vegetarische menuopties: Tortellini en vegetarische burger, voor de rest kan ik me niet direct herinneren dat er veel vegetarische opties waren.
Zeer vlotte en vriendelijke bediening. Ook geschikt voor grotere groepen. Beste is om dan te reserveren. Onze groep van 24 man werd goed gesoigneerd. Hoofdgerecht en dessert werden vooraf doorgegeven. Lekker aperitieven en zonder stress aan tafel. Cuisson van mijn steak werd netjes opgevraagd net als de saus. Heel tevreden !
Lekker eten, vriendelijke service, goede atmosfeer. De chocolademousse was o-ver-heerlijk!Eten: 5/5
Mijn vrouw en ik wilden een zondagsbrunch hebben. Koffies kregen we snel. Op afname van onze bestelling voor het eten mochten we lang wachten, dus rekenden we af. Om af te rekenen was de bediening heel snel.
Prima vriendelijke service, eten zeer lekker, Kwestie van lawaai, valt echt mee voor een volledig bezet restaurant. Een aanrader, ons zien ze zeker terug.Eten: 5/5
Lekker eten, goede bediening. Mooi verzorgd restaurant. Een groot minpunt hier, is de staat van de parking. Als het slecht weer is, kan je beter laarzen dragen.
Een van de betere Brasseries in de omgeving, steeds een vriendelijke en correcte bediening en uiteraard lekker eten. Goede toegankelijkheid en voldoende parkeergelegenheid. Echte aanrader!
Aangename kennismaking voor ons bij dit eerste bezoek. Het eten was lekker en de bediening nog vrij snel niettegenstaande dat de binnenruimte van de brasserie nagenoeg volledig vol was. Wij hadden geen reservering maar werden toch aanvaard. De trio des Belges was bijzonder lekker en werd op een plank in 3 stoofpotjes opgediend , erg origineel en ten zeerste aan te raden.Ook de steak was prima. Wij genoten van ons middagmaal en komen zeker terug bij een eerste gelegenheid.
Er ontbreekt smaak aan het eten, lijkt eerder een grootkeuken... Zware teleurstellingEten: 1/5
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Brasserie 500 met het openbaar vervoer


De Jacht 100 meter
18
De Jacht 150 meter
18

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid