facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gouden Kooi - Escape games

De Gouden Kooi - Escape games

Info

Bij De Gouden Kooi word je één uur lang ondergedompeld in één van de verschillende, prachtig ingerichte escape rooms, met een uniek en meeslepend verhaal.

Geschiedenis

De Gouden Kooi is de eerste escape game in Mechelen en biedt vier origineel ingerichte kamers aan met elk een uniek verhaal. Iedere kamer werd met hart en ziel ontworpen door de oprichters en bevatten tal van leuke puzzels, spannende raadsels en verborgen aanwijzingen.

Bij De Gouden Kooi kruip je één uur lang in de huid van een schattenjager, meesterdief, rechercheur of ruimtevaarder. Los de puzzels op, zoek een antwoord op de raadsels en werk vooral samen. Dan pas zal je slagen in je missie: ontsnappen!

Ideaal als leuk avondje uit met vrienden en familie, maar ook zeer geschikt als teambuildingactiviteit. De Gouden Kooi beschikt over een volledig uitgeruste vergaderruimte. Zo kan je 's ochtends samenzitten met je team om de dag af te sluiten met een spannende escape game.



"De Gouden Kooi is de eerste escape room locatie in Mechelen en biedt vier origineel ingerichte escape rooms aan met elk een uniek verhaal. Iedere escape room werd met hart en ziel ontworpen door de oprichters en bevatten tal van leuke puzzels, spannende raadsels en verborgen aanwijzingen.Bij De Gouden Kooi kruip je één uur lang in de huid van een schattenjager, meesterdief, rechercheur of ruimtevaarder. Los de puzzels op, zoek een antwoord op de raadsels en werk vooral samen. Dan pas zal je slagen in je missie: ontsnappen!Een escape room is ideaal als leuk avondje uit met vrienden en familie, maar ook zeer geschikt als teambuildingactiviteit. De Gouden Kooi beschikt tevens over een volledig uitgeruste vergaderruimte."
Adres: Gerechtstraat 10, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015676867
Stad: Mechelen
Route: Gerechtstraat 10
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 10:30 - 22:00
Zondag: 10:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: escape room mechelen de gouden kooi, escape room antwerpen, gouden kooi mechelen parking, escape room leuven, escape room lier, escape room mechelen prijs, gerechtstraat 10, 2800 mechelen, escape 22 mechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escaping Cousins Escaping Cousins 2 km Wij zijn 2 neven met een passie voor escape rooms, games, puzzels en videogames. En w...
Recensies
Ik speelde ondertussen al twee Escape Games bij de Gouden Kooi cabin in the woods en de meesterdief van Mechelen. Voor we het spel begonnen, hebben we elke keer een duidelijke uitleg gekregen. Er was voldoende tijd om vragen en bezorgdheden te bespreken met de begeleider. Ze was enorm vriendelijk en enthousiast en deed haar job duidelijk graag. Tijdens het spel heb je door de goede inkleding helemaal het gevoel in een andere wereld terecht gekomen te zijn. De opdrachten zijn absoluut niet voor de hand liggend en vragen heel wat denk- en teamwerk. Hoewel ik hier oorspronkelijk een beetje bang voor was, merkte ik al snel dat de verschillende escape games volledig anders waren en geen enkele opdracht hetzelfde was. Tegen alle verwachtingen in werden wij ook het tweede snelste team dat deze escape room ooit uitgespeeld heeft. Dit hoewel we een team van beginners waren tussen de 22 en 26 jaar oud. Hierdoor kregen we een drankje en heel wat complimenten, wat onze overwinning nóg leuker maakte! Ik zou de Gouden Kooi zeker aanraden aan iedereen die een escape game wil spelen, beginners én gevorderden. Ik begrijp dan ook helemaal waarom ze al zoveel prijzen gewonnen hebben. Ik kom zeker terug om de andere escape games uit te proberen. Ik kan niet wachten!
Een fantastische ervaring! Ik heb dit gedaan met mijn partner en zoon van 12. We zijn geen ervaren escape room’ers en hadden toch wel wat schrik voor de moeilijkheidsgraad. We werden eerst hartelijk ontvangen en kregen uitleg zodat alles duidelijk was. De escape room was fantastisch ingericht..verschillende kamers met heel veel leuke puzzels en uitdagingen. We hebben veel tips gekregen en er langer dan 60min over gedaan maar we hebben ons super goed geamuseerd en komen zeker en vast terug! De Gouden Kooi is echt een aanrader!!
We hebben ‘Lost in space’ gedaan met ons vieren 2 volwassenen en 2 tieners. Heel leuk! Een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Fijne escape room, leuk aangekleed, variatie in het soort puzzels. Wij groep van 6 waren zeer enthousiast over ons bezoek! 6 personen is wel zowat het maximum zou ik zeggen, anders loop je echt op elkaar.
Wij deden de meesterdief escape room samen met onze dochter van 10. Het is een heel fijne escape room met uitdagende puzzels, ook voor onze dochter! Het onthaal was heel vriendelijk, de uitleg heel helder. Tips komen snel als we erom vroegen. Een echte aanrader!
Gisteren " lost in space " gespeeld in de gouden kooi. Spontane verwelkoming door vrolijke jongedames. We kregen een goede speluitleg en begonnen aan het avontuur. Wij, gezelschap van 4, zijn amateur escapers en hebben genoten van de kamer en puzzels ! Wij komen nog terug !
Voor de derde keer alweer een zeer fijne ervaring bij de Gouden Kooi. De escape room is goed uitgedacht en je hebt werk genoeg te doen om met 4 fijn bezig te zijn. Een aanrader!
Fantastische ervaring met deze escaperoom gehad. Fijne kamer én enthousiaste inleiding en nabespreking met een erg gedreven medewerker. Wiebe, merci! Pluim voor jou! ;- je voelt de passie voor escaperooms bij de medewerkers, wat erg aanstekelijk werkt. Top!
Enorm leuke ervaring. Vriendelijk personeel. De briefing op voorhand brengt je echt al in de sfeer. Wij deden met 5 personen de space escape room en ik ben hier zeker tevreden van.
3e keer een escape room gedaan in De Gouden Kooi. Heel tof! Nog 1 kamer en dan gaan we naar de Escape Experience .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid