facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Familie Jansen

De Familie Jansen
Adres: Kapucijnenstraat 2 , Oostende 8400, BE
Stad: Oostende
Route: Kapucijnenstraat 2
Postcode: 8400


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Belle de Jour Oostende
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albrecht Food & Coffeebar Albrecht Food & Coffeebar 289 meter Heerlijke inrichting. Echt SUPER, heeft meteen een warm gevoel. De presentatie is ori...
Expo & Kafie Expo & Kafie 305 meter
Poeskaffee Poeskaffee 482 meter Origineel gebrachte gerechtjes. Lekker en mooi gepresenteerd
Recensies
Top koffie! Alle variaties van het bruine goud.
Coffee en cake-lovers, haast je hier naartoe! En bereid je voor op hartverscheurende keuzes Bovendien is het een heel aangename plek om te vertoeven. De sfeer is perfect voor een koffiemoment. Topadres aan zee!
Enige fatsoenlijke koffiebar / espressobar in heel Oostende. Eigenaar die onthoudt wat je bestelt als je dag later terug komt. Kleine zaak, klein terras met ochtend zon. Koffie, cappuccino & zelfs cortado niet op kaart wordt geserveerd. Glas Spa kun je zelf erbij pakken. Taartjes zijn ook prima. Koffie heeft een klein randje dat ik niet helemaal thuis kan brengen. In NL zou ik 4 sterren geven bredere keus. Hier 5 sterren omdat dit dé zaak is voor koffie in Oostende. Laten we zorgen dat deze blijft :
Leuke plaats om een lekkere koffie te drinken en een licht ontbijt te nemen. Het is goed zitten daar. De koffieman is een rustige man. De dame werkt efficiënt. Een perfecte plek om even op te laden.
Niet erg vriendelijk, maar straffe koffie, een beetje bitter, voor échte koffiedrinkers!Service: 2/5
Heerlijk huiselijk sfeertje, rustige muziek, snelle bediening, een veelvoud aan keuze van koffies en theesoorten.
Toffe zaak, sympathieke mensen, vlotte bediening en lekker
De koffie is er superb!
Onlangs overgenomen. Leuk interieur...vriendelijke eigenaars. Er staat geen sojamelk op de kaart maar als je het vraagt hebben ze het wel. Heerlijke sojalatte waar je zelf een kannetje hete koffie bij krijgt om zelf te bepalen hoe sterk je hem wilt. Mijn man was blij met zijn flat white en lekker stuk taart. Kleine zaak op het Mijnplein.
Gezellig en rustig om een snelle hap te eten, verse soep, quiche, croque monsieur, veel soorten koffie. Mooi servies, trendy inrichting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid