facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albrecht Food & Coffeebar

Albrecht Food & Coffeebar
"Pink food- en coffee bar in het bruisende hart van Oostende. Serveert zowel prachtige ontbijt- als lunchformules."
Adres: Christinastraat 81 , Oostende 8400, BE
Telefoonnummer: 0497 81 87 91
Stad: Oostende
Route: Christinastraat 81
Postcode: 8400


Openingstijden

Maandag: 08:00-15:00
Woensdag: 08:00-15:00
Donderdag: 08:00-15:00
Vrijdag: 08:00-15:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Albrecht Oostende Menu, Albrecht Oostende openingsuren, Hertstraat 8 Oostende, Koffiebar Oostende, Ontbijt Oostende, Info albrechtoostende be, Brunch Oostende, Tearoom Albrecht Oostende
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Familie Jansen De Familie Jansen 289 meter Top koffie! Alle variaties van het bruine goud.
Poeskaffee Poeskaffee 324 meter Origineel gebrachte gerechtjes. Lekker en mooi gepresenteerd
Expo & Kafie Expo & Kafie 381 meter
Recensies
Heerlijke inrichting. Echt SUPER, heeft meteen een warm gevoel. De presentatie is origineel en aantrekkelijk. Iets wat men niet veel ziet. Wij namen de American breakfast en dit was zeeeerr lekker de portie ook voldoende. Het verse sinaasappelsap is ook een aanrader niet inbegrepen in de prijs van het ontbijt wel aan de dure kant. 1 'minder' puntje is misschien dat je bijna uit je stoel schiet van het verschot als de koffiemaker uitgeklopt wordt Maar zeer zeker een aanrader Vegetarische menuopties: Menu's kunnen licht aangepast worden om vegetarisch e zijn en er is zelfs een aanbod Vegan ontbijt/dranken mogelijk
Zeer lekker ontbijt. Ik nam de Santa pancakes en kreeg een bord vol lekkers, heel verzorgd en met oog voor detail. Mijn man ging eerder voor een hartig ontbijt en vond het ook geweldig lekker. De porties waren meer dan voldoende overigens. De bediening was correct, zonder meer, net als de prijs. Een aanrader!
Zeer lekker ontbijt op een originele mooie manier gepresenteerd. Gaat maar om 9u open, iedereen komt dan tegelijkertijd binnen en het duurt dus efkens alvorens de koffie er staat. Zorg dus voor wat tijd om te genieten van het ontbijt. Foto´s van little english en french toast.
Super super lekker om te ontbijten mijn favoriet ontbijtrestaurantje de vegan pancakes zijn mijn favoriet en de vegan pink latte super dat jullie deze altijd speciaal maken op vraag met vegan melk een toppertje altijd al vriendelijk bediend geweest, mijn man vind het hartig ontbijt ook een aanrader!
Heel verzorgde en verrassende ontbijten. Heerlijke lattes
Heerlijke plaats voor een verwenontbijt, snoepjeskleuren interieur, chai, koffie, sapjes, alles tot in de puntjes afgewerkt.
Tof interieur, drankjes en lunch werden mooi geserveerd. Leuk voor “instagrammers” maar ik zou de zaak toch durven het label “overrated” geven. De dames die ons bedienden waren niet bepaald vriendelijk en het eten was gewoon oké.
Ontbijt, brunch of lunch het is meer dan dat. Het is echt een ervaring! Wij hebben super hard genoten van al dat lekkers en komen graag nog eens langs. Best wel reserveren als je een plekje wenst.
Lunch/ brunch 2.0 wat een prachtige zaak! Alles is super afgewerkt.Aanbevolen gerechtenBagel Breakie en Wentelteefjes
Lekker, gezond en ruimschoots voldoende ontbijt hier gekregen. Tof interieur, maar als het vol zit is de akoestiek niet aangenaam. Het wordt snel druk dan. Reserveren is noodzakelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid