facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DAC Verhuizingen

DAC Verhuizingen

Info

Uw complete verhuisfirma: van volledige verhuis, meubelbewaring tot verhuur bestelwagen rijbewijsB
All IN SERVICE VAN TOP KWALITEIT



"Verhuist u in Limburg, België of buiten de landsgrenzen? Eén adres: Verhuizingen DAC. Wij bieden u een zorgeloze oplossing, tegen een eerlijke prijs. Waarom? Omdat we dé referentie in Belgisch Limburg en ver daarbuiten zijn voor uw verhuis. Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen op onze ervaring, vakkennis, gespecialiseerde infrastructuur en wagenpark."
Adres: Kempische steenweg 471 A, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: 011606343
Stad: Hasselt
Route: Kempische steenweg 471 A
Postcode: 3500



op zoek naar gerelateerd: Liftservice Hasselt, Verhuisbedrijf Limburg, Traplift huren verhuizen, Vaes Liftservice, Verhuiswagen en ladderlift huren, Boete verhuizen zonder vergunning, Verhuistarieven, Verhuislift appartement
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EBTS Pro Assist EBTS Pro Assist 2 km Ervaring als leverancier, fijn contact met HR.
Verhuisfirma Vrancken Verhuisfirma Vrancken 6 km Super lief meisje aan de telefoon
Recensies
Heel vriendelijke mensen en heel goed begeleid door de verhuizers, want vooraf kwam er een controle om te checken of er een lift nodig was en hoeveel mankracht er nodig was. De mensen waren heel snel en super vriendelijk. Heel erg bedankt DAC! Hopelijk moet ik niet meer verhuizen, maar zal jullie altijd verwijzen. TOP!
DAC was geweldig, vijf sterren, zullen zeker weer bellen als we de volgende keer verhuizen. Zeer professionele en vriendelijke verhuizers. Alles is zeer vlotjes verlopen en perfect afgewerkt.
Als je met DAC verhuisd krijg je echt waar voor je geld. Het is voor de mannen van DAC een fluitje van een cent. Ze weten van aanpakken. Nog nooit zo’n vlotte verhuis meegemaakt. Dankjewel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid