facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D'Alessandro scri

D'Alessandro scri
"Coiffure D’alessandro est ouvert depuis 2002 , nous sommes à l’écoute du client, nous suivons plusieurs formations régulièrement pour nous perfectionner dans les nouvelles techniques de coupes , couleur, mèches, chignons, et bien d’autres services. Nous sommes visagiste et vous conseillons en fonction de votre visage et style de personnalité et le tout dans la bonne humeur et avec un petit café et les soins appropriés que vous auriez besoin. Un coin esthétique à été installé pour votre bien être."
Adres: Rue du Saphir 1 Safieerstraat 1 , Schaerbeek 1030, BE
Telefoonnummer: 02 734 11 18
Stad: Schaerbeek
Route: Rue du Saphir 1
Huisnummer: Safieerstraat 1
Postcode: 1030


Openingstijden

Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ES CAN ES CAN 296 meter Mijn kleinzoon van bijna 3 houdt er niet van om zijn haar te laten knippen, hij huilt...
Coiffeur Gino Coiffeur Gino 314 meter
Coiffure Eli Coiffure Eli 532 meter Vertaald door Google De beste kapper en Coiffure! Ze zijn geweldig! Mijn vrouw gaat d...
Imagin'Hair Imagin'Hair 561 meter
Coiffure Manouchka Coiffure Manouchka 673 meter Die vrouw kapt heel goed
Le Lavandou Le Lavandou 725 meter
JH Coiffure JH Coiffure 2 km Eerste keer bij deze kapper. Kleuring perfect zoals ik het in gedachten had. Vriendel...
Chez Laurent Chez Laurent 2 km Goede kapper, ik ga er om de 2 weken naartoe en moet daar ongeveer 30 km voor rijden ...
Le Riad Le Riad 2 km We zijn vandaag voor de eerste keer hier op bezoek geweest, een jonge medewerkster b...
Top Air Top Air 2 km
Recensies
De eerste keer dat ik ging. Warm welkom ondanks de omstandigheden van covid 19. Lang geleden dat ik zo'n professionele kapper had. Prijs meer dan correct. Sanitaire maatregelen meer dan normaal. Ik voelde me veilig en ik wens de baas Carmella en haar team succes en ik zal zonder aarzelen terugkeren
Salon aan de top uitstekend personeel
Ik ben al een aantal jaren klant en ben altijd tevreden met het resultaat! Het personeel is altijd glimlachend en bezorgd over de wensen van de klanten door zeer goed advies te geven. Wat de woonkamer betreft, deze is zeer goed onderhouden, goed ingedeeld en de decoratie aangepast aan het seizoen en de feestdagen; genoeg om een ​​zeer goede sfeer te creëren. In de top !
Desi is erg vriendelijk en verwelkomt je heel goed. Ze is erg professioneel, ik hield van het resultaat. Ik zou zeker terugkomen!
Ik kreeg niet de snit die ik wilde, de kapper weet duidelijk niet hoe hij een pony moet maken. De kleur is absoluut niet wat ik wilde. Ik moest 5 euro extra betalen voor waterstofperoxide. Toen ik accepteerde dat ze me water brachten, bracht de kapper me kraanwater in een vies glas. Ik ben zeer teleurgesteld en zal nooit meer teruggaan.
Mijn haar breekt. Ik heb een korenaar omdat de kapper zijn verkleuring miste en ik de volle prijs moest betalen.
Deasy is een uitzonderlijke kapper, aardig, attent en bekwaam, we kwamen om een ​​kapsel te doen voor een bruiloft, het was snel, perfect, delicaat. Ik raad ten zeerste aan.
Ik ben blij ! Ik wilde een make-over, en het resultaat is gewoon indrukwekkend! De baas heeft goud in handen, ze adviseert heel goed, ze luistert naar de klant want ik was enorm bang om te kort te knippen. Kortom, we hebben het beetje bij beetje gedaan om er zeker van te zijn dat het niet te kort zou gaan naar mijn smaak. Idem voor de kleur, ze adviseerde me heel goed, en ze haalde het "vergeelde" blond dat ik had in. Hier is een foto van het "voor-na" resultaat, het zal meer betekenis hebben :- Bedankt voor dit uitstekende werk!
Ze is al meer dan 20 jaar mijn haarstylist en ik zou haar voor geen goud willen veranderen! Prima vakman, altijd goed advies. Ik kan deze salon alleen maar aanraden, je zult niet teleurgesteld worden!
Uitstekende kapperszaak! Zeer professioneel, zeer attent voor moeilijk haar en altijd op zoek naar nieuwigheden, zowel op het gebied van kapsels als innovatieve producten. Super charmant personeel. Ik raad ten zeerste aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid