facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CrossFit Dansaert

CrossFit Dansaert

Info

CrossFit Dansaert est un lieu de vie dédié à l'enseignement et à la pratique du CrossFit en plein centre de Bruxelles!




"Your Fitness Family in Brussels City Centre"
Adres: Rue Vandenbranden 1 Vandenbrandenstraat 1 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0478 53 35 28
moc.treasnadtifssorc@tcatnoc
Stad: Brussel
Route: Rue Vandenbranden 1
Huisnummer: Vandenbrandenstraat 1
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 07:00-20:30
Dinsdag: 07:00-21:30
Woensdag: 07:00-20:30
Donderdag: 07:00-21:30
Vrijdag: 07:00-20:30
Zaterdag: 11:00-14:00
Zondag: 11:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: Animo brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yyoga Yyoga 482 meter Afgelopen week eindelijk deze magische plek kunnen bezoeken. Een oase van rust in het...
Passage Fitness Dansaert Ladies Only Passage Fitness Dansaert Ladies Only 532 meter De machines zijn vernieuwd en de fitness heeft nu veel meer verschillende machines da...
Health City Health City 966 meter Het zijn oplichters, ze probeerden een bon van bijna 400 euro te incasseren, op mijn ...
MC Fitness Belgium MC Fitness Belgium 972 meter
Basic Fit Basic Fit 1 km
Verhoeven/Michel Verhoeven/Michel 2 km Ondanks meerdere maanden wachttijd, vele telefoontjes en dito beloftes nooit een offe...
L'Usine L'Usine 2 km Onveilige locatie. Mijn horloge is op 27/04/2023 gestolen uit een kluisje in de kleed...
Aspria Brussels Avenue Louise Aspria Brussels Avenue Louise 2 km Vertaald door Google Een luxe setting, aanwezigheid van een fitnessruimte, een hammam...
Oktraining coaching Srl Oktraining coaching Srl 3 km Oktraining, de meest ongelooflijke fitnesshub die ik in Brussel tegenkwam, heeft me e...
Le Bermude Le Bermude 3 km Vriendelijke plek. Interessante ontmoetingen en goede sfeer. Zeer gevulde bar. Kwalit...
Body Gym Body Gym 3 km
Basic-Fit Basic-Fit 3 km
Basic Fit Basic Fit 3 km
Recensies
Crossfit Dansaert is een leuke plek om je sport in te brengen! Ik heb tot nu toe drie verschillende coaches gehad en elke keer gaat het uur heel snel voorbij. Elke les is een uitdaging voor jezelf, maar de aanmoediging van de coaches en andere leden helpt echt! Ik raad ten zeerste aan!
Mijn favoriete lessen in Brussel tot nu toe - echt vriendelijke mensen, super open sfeer en goede trainingen - van Crossfit uiteraard tot Yoga. Alles wat ik heb geprobeerd, vond ik leuk. De locatie is makkelijk te bereiken en dicht bij het centrum. Het enige: het kan druk worden en ventilatie in sommige kamers is schaars. Krijg je echter zweten! :
Echt blij met deze plek, aangezien coaches vriendelijk en deskundig zijn, altijd klaar om te helpen en te corrigeren, indien nodig. Ietwat buiten mijn comfortzone, dus dit wordt zeer gewaardeerd. De sfeer is ook geweldig, het publiek is vriendelijk en pretentieloos en er is genoeg uitdaging voor iedereen.
Een box met een geweldige sfeer en geweldige mensen van overal. De coaches zijn vriendelijk en staan ​​altijd klaar om te helpen. Ik sloot me aan en maakte meerdere PR's in een maand toeval?. Zeer aan te bevelen!
Het was de eerste keer in mijn leven dat ik aan crossfit deed en ik was een beetje bang of ik me goed zou voelen. Ik ben dan ook heel blij dat ik voor Crossfit Dansaert heb gekozen want het was vanaf het eerste moment echt top, de sfeer is heel goed, de trainingen zijn erg motiverend en de coaches helpen je altijd of corrigeren je indien nodig. Ik raad het ten sterkste aan !
Ik ben nog maar een beginner en dit is mijn eerste ervaring met een box, maar tot nu toe heeft CrossFit Dansaert de lat hoog gelegd voor alle andere boxen die er zijn. De instructeurs geven uitstekend advies en splitsen bewegingen op in variaties die me helpen de basis van CrossFit te trainen zonder risico op blessures. Ik heb ook het gevoel dat er een follow-up is voor de nieuwe leden. Ik heb dit nog nooit eerder gehad bij een andere sportclub waar ik lid van was, dus ik ben redelijk verrast! Hoewel ik niemand ken bij CrossFit Dansaert, heb ik me nooit buitengesloten gevoeld. Ik voel me zowel door de leden als door de coaches volledig gesteund. Het gevoel van gemeenschap en teamgeest is zeer aanwezig en wordt door iedereen actief gecultiveerd, wat erg verfrissend is. Persoonlijk hou ik van discipline, maar hou ik wel van af en toe een lach of een grapje. En dat is precies wat ik hier vond. Zeer aan te bevelen!
Deze sportschool is een geweldige plek geweest om de kneepjes van CrossFit te leren. Er heerst hier een fijn gemeenschapsgevoel en de trainingen zijn erg gevarieerd en uitdagend. Alle instructeurs zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik zou zeker aanraden om CrossFit Dansaert eens te proberen!
CrossFit Dansaert is de beste crossfit van Brussel, met een positieve en inclusieve sfeer en geweldige leraren.
Als je net als ik denkt dat je ver van je comfortzone bent, dan ben je op de juiste plek. Wat ik leuk vind aan CrossFit Dansaert, is dat het enige doel is om jezelf te verbeteren, ongeacht je niveau. De enige beloning is je eigen overwinning. Ongeacht uw vermogen, u voelt zich direct op uw gemak en welkom. Een van de belangrijkste criteria voor mij is dat dankzij het beperkte aantal studenten de coach in staat is om je individueel te corrigeren en elke vraag vriendelijk en aanmoedigend te beantwoorden. Ja, want bij CrossFit Dansaert geloven we in jou.
Ik ben echt super blij met CrossFit Dansaert! De coaches zijn echt geweldig! Ze nemen echt de tijd om de oefeningen en/of de meer toegankelijke varianten voor beginners uit te leggen en te demonstreren. Als kers op de taart bieden ze WOD's aan die om 7.00 uur 's ochtends beginnen. Ik raad het ten zeerste aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid