facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crelan Bank

Crelan Bank

Info

Crelan is een Belgische bank met een ruim aanbod bank- en verzekeringsproducten voor de particulieren, de zelfstandigen en de ondernemers.

Geschiedenis

Crelan is een Belgische bank met een ruim aanbod bank- en verzekeringsproducten voor de particulieren, de zelfstandigen en de ondernemers.
Daarnaast heeft Crelan ook een nauwe historische band met de land- en tuinbouwsector die zich vertaalt in gespecialiseerd financieel advies voor deze doelgroep.

Crelan onderscheidt zich van de andere banken omdat:

- Crelan een coöperatieve bank is. Iedereen kan dus coöperant of een stukje mede-eigenaar worden van de bank door maatschappelijke aandelen te kopen. Coöperanten worden Fidelio-klant waardoor ze naast een dividend ook genieten van tal van bancaire en niet-bancaire voordelen.
Coöpereren betekent ook samenwerken en vanuit de coöperatieve gedachte schenkt Crelan veel belang aan een duurzaam beleid en aan het uitbouwen van een langetermijnrelatie met haar klanten.

- Crelan werkt met een netwerk van zelfstandige agenten. Omdat zij hun eigen zaak uitbouwen en stevig geworteld zijn in de lokale gemeenschap, kunnen zij écht instaan voor een hecht, persoonlijk en warm contact met de klanten.

- Crelan een no-nonsensebank is. ‘Bankieren met gezond verstand’, is onze leus. Transparante producten en een klaar en duidelijk advies in mensentaal, dat is een dagelijkse zorg van onze personeelsleden in onze kantoren in Anderlecht, Antwerpen, Gembloux en Merelbeke en van onze zelfstandige agenten met hun medewerkers verspreid over het hele land.

Adres: Sylvain Dupuislaan, 251, Anderlecht
Stad: Anderlecht
Route: Sylvain Dupuislaan, 251



op zoek naar gerelateerd: Crelan Tollembeek, Crelan leuven, Crelan Rummen, Crelan Berchem, Crelan kantoren, Crelan Brugge
Recensies
Vertaald door Google HQ-telefoon duurt even om te beantwoorden meer dan 5 minuten Origineel Le téléphone du siège met un certain temps à répondre plus de 5 minutes
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Crelan Bank.

Anderlecht financiële diensten

openingstijden, locatie, vervoer. Sylvain Dupuislaan, 251 anderlecht bank kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Crelan Bank adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Crelan Bank. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Crelan Bank delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crelan Banque Crelan Banque 0 meter na meer dan één jaar weduwschap krijg je je geld nog niet los! telefoneren is een kos...
Geld Lenen Geld Lenen 2 km Persoonlijk, zorgvuldig en snel zijn drie kenmerken van de hulp die mij door Soufian ...
Anne-Marie Finance Anne-Marie Finance 3 km Vertaald door Google Beste Notaris van Anderlecht Origineel Meilleur Notaire d'Ander...
BT Pakistan BT Pakistan 3 km The BT has been operating in the Belgian financial market since 2004 as reference of ...
BT América Latina BT América Latina 3 km Vertaald door Google ZEER GOEDE SERVICE : Origineel ATENDIMENTO MUITO BOM :
MicroStart Bruxelles MicroStart Bruxelles 4 km Goed service, met vriendelijke personeel. Altijd welkom.
Ramah Credit Ramah Credit 4 km Deze kerk is op weekdagen overdag geopend. Er is een hellend vlak voor rolstoelgebrui...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid